Astra J Rüzgar Sesi

Ynt: Astra J Rüzgar Sesi

inanın bu ses beni çıldırtcak...bakmadık yer kalmadı ama çözüm ne olacak onu merak ediyorum battle_Teroriste

en olası çözüm kapı ayarının ince yapılması.

imkanım olsa iki aynayı da söküp rüzgar gelip gelmediğini kontrol etmek isterdim
dikiz aynaların oradan geliyor gibi ses ya da oradaki ızgaralardan..

Aracı ilk aldıgımızda boya koruma cam filmi koltuk koruma ve ses izalasyonu yaptırdım 1500 tl ye aracın lastik arkaları motor altı gibi kısımlarına yaptıkları işlemler sayesinde şuan yüksek hızda bile ses sorunum yok yani beni rahatsız eden abartılcak duzeyde bir ses yok aracıma binen arkadaşlarımda ne kadar sessiz oldugunu dış sesleri ne kadar az aldıgını dile getirdiler belki bu ses yalıtımı işlemi ses şikayeti olan arkadaşların sorununu çözebilir

Bende ruzgar sesi yok
Aksine diger markalardan daha sessiz arac

belki ses yalıtımı yapılmamış araçlara binsem aradaki farkı anlayabilirim ama direk bu sekilde aracı teslim aldıgım icin ses sorunu goremedim ama şikayeti olan arkadaşların aracına binip birebir gözlemlemek gerek Ankara buluşması bekliyoruz bu arada  dancee

emre52emre link' Alıntı:
belki ses yalıtımı yapılmamış araçlara binsem aradaki farkı anlayabilirim ama direk bu sekilde aracı teslim aldıgım icin ses sorunu goremedim ama şikayeti olan arkadaşların aracına binip birebir gözlemlemek gerek Ankara buluşması bekliyoruz bu arada  dancee
Konutkenttemi oturuyosunuz.  Sanirim ordulusunuz
Kuzenim orda oturuyor onunda adi emre

Konutkentte oturuyorum ama ordulu degilim sanırım 52 den dolayı ama ortaokuldan aldıgım bir mail adresim ve forum gibi sitelerde uzun zamandır kullandıgım bi kullanıcı adı  ;D Doğma büyüme ankaralıyım

Geri