Astra J Rüzgar Sesi

Ynt: Astra J Rüzgar Sesi

Rüzgar sesi malesef bende de var 90-100 km hıza cıktıgımda hafif hafif sol kapı tarafından duyulor ama rahatsızlık verecek derecede degil her güzelin bir kusuru vardır ne yapalım (:

Astra ların çmurlukları içinde rüzgar sesini kesecek siyah bir köpük bulunuyor ancak bu köpük sabit değil zamanla yerinden ayrılabiliyor.

Ön kapıları ve motor kaputunu açıp ön çamurlukların içinden bu parçaya bakın, yerinden çıkmışsa kabinde sanki camlar açıkmış gibi rüzgar sesi duyuluyor.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Astra ların çmurlukları içinde rüzgar sesini kesecek siyah bir köpük bulunuyor ancak bu köpük sabit değil zamanla yerinden ayrılabiliyor.

Ön kapıları ve motor kaputunu açıp ön çamurlukların içinden bu parçaya bakın, yerinden çıkmışsa kabinde sanki camlar açıkmış gibi rüzgar sesi duyuluyor.
çok teşekkür ederim bir kontrol edeyim.

Hafta sonu krom kaplı cam rüzgarlığı aldım bir nebze de olsa rüzgar sesini kesti.Görünüm olarakta cok şık oldu aracı daha kasvetli gösterdi.fırsat bulursam resimleri eklerim.Simdilik aklınızda olsun arkadaslar.

O simdi asker link' Alıntı:
Hafta sonu krom kaplı cam rüzgarlığı aldım bir nebze de olsa rüzgar sesini kesti.Görünüm olarakta cok şık oldu aracı daha kasvetli gösterdi.fırsat bulursam resimleri eklerim.Simdilik aklınızda olsun arkadaslar.

Resim isteriz  :)

Bu Rüzgar sesi benim aracımda da var ve aşırı sinir bozucu bir durum  madd bizim forumda da çözümü bulunmadı sanırım..

130 dan sonra bizim aracta da hafif ses basliyor. 150 de hissediliyor. Tabi o hizlara surekli cikmadigim icin sorun teskil etmiyor. :)

Geri