1.4 t insigniada da kullanılıyor. D sınıfı ağır bir araba. Bunu da göz ardı etmemek lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim bahsettigim yokus cok dik idi mesela 45 -50 derecelik bir egimi vardi.o zaman bayilmasindan bahsediyorum.yoksa siradan yokuslarda sıkıntı yok.Ömer bey deneyimleriniz bazı ipuçları veriyor. Corolla 1.6 ekonomi odaklı bir makineydi. Karakteri gereği alt devirlerde yumuşak gitmeyi severdi ama ta ki rampaya kadar. Rampada da aynı yumuşaklık yerini gürültülü bir hale bırakırdı. Kimi bu gürültüyü sever ama ben bunu konforsuz buluyorum. Kâğıt üstünde 1.4 t astra ağır olsada torku geniş devirlerde verdiği için en azından makul hız ve yüksek vites ile gitmeli. Gerçekten kaç gündür ne yapsam diye düşünüyorum. Test yapmayınca olmayacak. Gidip bir astra 1.4 t kiralayacağım.
1.4 turbo da motor sesi yok gibi.digerini bilmiyorum2 seçenek bıraktım kendime ya sıfır km 1.4 t edition plus ya da aynı parayı verip 1.6 cdti sport 2015 model. Siz olsanız ne yapardınız? Bu iki araç arasında donanım dışında performansta çok fark var mı? (Fark illaki vardır ama siyah ve beyaz kadar mı?)
Tuhaf ama 1.4 t astra sedanın 1495 kg'lik ağırlığına karşılık 1.4 t insignia da 1503 kg bu kadar ebat farkına rağmen hemen hemen aynı ağırlıktalar. Kaynak: auto-data.net1.4 t insigniada da kullanılıyor. D sınıfı ağır bir araba. Bunu da göz ardı etmemek lazım.
O sitede 1298 kg 1.4t astra insignia 1503 kg sizde bir yanlışlık var.Tuhaf ama 1.4 t astra sedanın 1495 kg'lik ağırlığına karşılık 1.4 t insignia da 1503 kg bu kadar ebat farkına rağmen hemen hemen aynı ağırlıktalar. Kaynak: auto-data.net
1.0 tsı leon baktım full dolu araba 158 bin TL. Ancak 3 silindir lpg uyumu olmayan bir araç istemedim. Onu alacağıma 2. El 1.6 cdti astra alırım. Ama ben kararımı verdim artık. Sıfır astra 1.4 t alacağım.1.4 sedan astra yerine 1.0 tsi octavia bakabilirsin style paket performanslar bahsettigin tarz sürüşlerde aynı yakıtı çok daha az
Doğrudur 1.6 cdti'ye bakmışım sanırım.O sitede 1298 kg 1.4t astra insignia 1503 kg sizde bir yanlışlık var.
8 kilo fark olması mümkün değil zaten.