Astra j sedan 136 beygir dizel sehir ici yakit tuketimi

Tabiki güncel bilgileri yazayım hemen. Şu an forumumuzu günde 300 kişi civarında ziyaret ediyor ve bunlar gerekli bilgileri aldıktan sonra aramızdan ayrılıyorlar :) Gelenlerden sorununa çözüm bulamayanlar üye olup başlık açma yoluna gidiyorlar. Son üye olan ziyaretçimizin sistemdeki Id numarası 303 ve forumu Tapatalk üzerinden takip eden kişi sayısı 223. Kısacası keyfi olan veya sorunu olan yazıyor gerisi bizim gibi meraklı kişilere düşüyor :)

Tabiki güncel bilgileri yazayım hemen. Şu an forumumuzu günde 300 kişi civarında ziyaret ediyor ve bunlar gerekli bilgileri aldıktan sonra aramızdan ayrılıyorlar :) Gelenlerden sorununa çözüm bulamayanlar üye olup başlık açma yoluna gidiyorlar. Son üye olan ziyaretçimizin sistemdeki Id numarası 303 ve forumu Tapatalk üzerinden takip eden kişi sayısı 223. Kısacası keyfi olan veya sorunu olan yazıyor gerisi bizim gibi meraklı kişilere düşüyor :)
Astra can dır gerisi heycandır :):);)

Biraz daha hareket olsa sticker isinede girmeyi düşünüyoruz. Hemse bi hareket getirecektir. Logomuz bile astra olarak cizildi :)

• Beğen
Tepkiler: ilkatör76
Az önce kısa bi yol yaptım 1000-devirin geçerken bi ses yapıyor cektim iş yerimin önüne sesi dinledim benzine aldım benzinde yapmıyo lpg ye alınca yapıyor sanırım lpg enjektörlerden geliyo ses??ilk sinyalini werdi lpg sistemi inşallah kötü gazdan yapıyordur yoksa arıza cıkıcak diye ewela aklım çıkıyo zira yetkili serwis kucak modunda gel gel yapıyo lpg den çıkan sorunları sözde landirenzo'm üstlendi bakalım ilk lpg arızasında landirenzonun ne kadar yiğit oldugunu görücem??ne kadar da kaliteliyiz desede ünlü lpg markaları gerek kötü gaz satan istasyonlardan gerekse kalitesiz lpg kit elemanları yüzünden hep bi korku icindeyiz??inşallah bi ayarla geçer

Artık buyuk markalar akillandi kendilerini ayaga dusurmek istemiyorlar. Kesinlikle sorunu cozeceklerdir.

Artık buyuk markalar akillandi kendilerini ayaga dusurmek istemiyorlar. Kesinlikle sorunu cozeceklerdir.
İnşallah çözerler?belkide basit bi ses ama içim cız ediyo masraf cıkıcak diye?gerçi ne kadarda lpg yi takan tufan bey en olmadık arızaları bile üslenip yapıyoruz demişti tabi taktırma ikna asamasında ben parayı werip taktırdıktan sonra malesef yapıcak bişi yok desede hiç şaşırmam zira burası türkiye watandaşın önce haksızlıga ugrayıp daha sonra almasaydın taktırmasaydın kardeşim denilen bi düzende yaşıyoruz ben her zaman en kötüsüne hazırlanıyorum zira sorun çıkmazsa kârıma çıkarsada paşa paşa ödicez saglık olsun

İnşallah forum ailemiz birgün büyür we pikniklere toplanma günlerine etkinliklere adımlar atarız

ins hocam ins.

• Beğen
Tepkiler: zentopiax
Geri