22 Kas 2013 #241 D DERSİMLİ Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 23 Kas 2011 Mesajlar 3,424 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 Ynt: Astra J Shark Anten Pratik Uygulama Müsait olayım halledeceğim.
22 Kas 2013 #242 F firstemperor1 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Ara 2012 Mesajlar 1,466 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 43 Ynt: Astra J Shark Anten Pratik Uygulama DERSİMLİ link' Alıntı: Müsait olayım halledeceğim. Genişletmek için tıkla ... beyaz mıydı sizinkide? bombe varmıydı bakabildinizmi? bende takmadım henüz
Ynt: Astra J Shark Anten Pratik Uygulama DERSİMLİ link' Alıntı: Müsait olayım halledeceğim. Genişletmek için tıkla ... beyaz mıydı sizinkide? bombe varmıydı bakabildinizmi? bende takmadım henüz
22 Kas 2013 #243 GNSpower Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 3 Eki 2011 Mesajlar 12,968 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 43 Ynt: Astra J Shark Anten Pratik Uygulama Zavallı biz teknik griciler.
22 Kas 2013 #244 M MeRt2 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Tem 2011 Mesajlar 9,791 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 37 Ynt: Astra J Shark Anten Pratik Uygulama GNSpower link' Alıntı: Zavallı biz teknik griciler. Genişletmek için tıkla ... Teknik gri işini ben çözeceğim abi.
Ynt: Astra J Shark Anten Pratik Uygulama GNSpower link' Alıntı: Zavallı biz teknik griciler. Genişletmek için tıkla ... Teknik gri işini ben çözeceğim abi.
22 Kas 2013 #245 S static Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Mar 2011 Mesajlar 151 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 Ynt: Astra J Shark Anten Pratik Uygulama Arkadaşlar benim kredi kartım yok bu antenden elinde fazla olan yada alabilecek olan varmı acaba İstanbul avcılar medicana hastanesinde çalışıyorum..
Ynt: Astra J Shark Anten Pratik Uygulama Arkadaşlar benim kredi kartım yok bu antenden elinde fazla olan yada alabilecek olan varmı acaba İstanbul avcılar medicana hastanesinde çalışıyorum..
22 Kas 2013 #246 O oczorlutuna Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 May 2012 Mesajlar 4,452 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Ynt: Astra J Shark Anten Pratik Uygulama MeRt link' Alıntı: Teknik gri işini ben çözeceğim abi. Genişletmek için tıkla ... Bakalım ben de beklemedeyim 10 gündür, hangimizinki önce gelecek
Ynt: Astra J Shark Anten Pratik Uygulama MeRt link' Alıntı: Teknik gri işini ben çözeceğim abi. Genişletmek için tıkla ... Bakalım ben de beklemedeyim 10 gündür, hangimizinki önce gelecek
22 Kas 2013 #247 O OGOKTAS Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Eki 2013 Mesajlar 3,168 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 Ynt: Astra J Shark Anten Pratik Uygulama Ben de bir Teknik Grici olarak sabirsizlikla bekliyorum
23 Kas 2013 #248 D DERSİMLİ Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 23 Kas 2011 Mesajlar 3,424 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 Ynt: Astra J Shark Anten Pratik Uygulama Anten gùzel arkadaşlar fakat kalan kenar boşluklarına yapabilecek pek birşey yok gibi olduğu gibi takmak lazım.
Ynt: Astra J Shark Anten Pratik Uygulama Anten gùzel arkadaşlar fakat kalan kenar boşluklarına yapabilecek pek birşey yok gibi olduğu gibi takmak lazım.
23 Kas 2013 #249 M MeRt2 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Tem 2011 Mesajlar 9,791 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 37 Ynt: Astra J Shark Anten Pratik Uygulama chiv link' Alıntı: Bakalım ben de beklemedeyim 10 gündür, hangimizinki önce gelecek Genişletmek için tıkla ... Sizinki benden daha çabuk gelir gibi. Benimkini sipariş edeli daha 4 gün oldu.
Ynt: Astra J Shark Anten Pratik Uygulama chiv link' Alıntı: Bakalım ben de beklemedeyim 10 gündür, hangimizinki önce gelecek Genişletmek için tıkla ... Sizinki benden daha çabuk gelir gibi. Benimkini sipariş edeli daha 4 gün oldu.
23 Kas 2013 #250 A albertxx Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 May 2013 Mesajlar 2,454 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 32 Ynt: Astra J Shark Anten Pratik Uygulama DERSİMLİ link' Alıntı: Anten gùzel arkadaşlar fakat kalan kenar boşluklarına yapabilecek pek birşey yok gibi olduğu gibi takmak lazım. Genişletmek için tıkla ... Taktın mı abi fotoğraf bekliyorum herhangi bir sorun oldu mu bizim shark nasıl çıkıyor ??
Ynt: Astra J Shark Anten Pratik Uygulama DERSİMLİ link' Alıntı: Anten gùzel arkadaşlar fakat kalan kenar boşluklarına yapabilecek pek birşey yok gibi olduğu gibi takmak lazım. Genişletmek için tıkla ... Taktın mı abi fotoğraf bekliyorum herhangi bir sorun oldu mu bizim shark nasıl çıkıyor ??