Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar silecekleri değiştirmem lazım bu geçtiğimiz yaz aşırı sıcaklar silecekleri kuruttu ama servis dışında astra j ye uygun silecekler nereden bulabilirim internette bulamadım
Ben sileceklerin sadece lastik kısımlarını değiştiriyorum, aksesuarcı veya oto hırdavatçısı tarzında yerlerde vardır kalitelerine göre. En kalitelisi 10 liraya maloluyor (kömür karışımlı ses yapmayan tipten) Sökme takma işi onlara ait. Sonuçta silecekler sıklıkla değiştirilmesi gereken malzemeler, 60-70 liralık silecek te alsanız en fazla 1 yıl sonra performansta düşme olacaktır. Onun yerine az maliyetli, kaliteli ve sürekli performanslı seçeneği tercih ediyorum.
ben ilk bakımda banana tipi ucuz bir silecek aldım çok iyiydi ikinci bakımda bu sefer pahalı olanını alıyım dedim sol tarafdan resmen suyu temizleyemiyor atamıyor camdan suyu yani pahalı iyi olmuyor her zaman bunu anladım..