bugün ilk defa arabayı servise soktum arka lambaların buğulanması nedeniyle. tahliye kanallarını temizlediler tekrar buğu yapıp yapmadığına bakacaklar. herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çağlar 52 link' Alıntı:Kalipler için tornacıda yapılan işlem geçıci bir süreliğine kesiyo. kesin çözüm değil.yurt dışından gm tarafından hazırlanan bir sıvı ocak şubat ayı içerisinde(hala gelmedi bekliyorum)servislere yollanıp uygulanmaya başlanıcakmış.ustanın söylediği o sıvı boşluk yapan yere(lok lok)boşluğa uygulanıyomuş,öyle bir sıvıymişki o orada donup kalıyor ve ordaki boşluğu birdaha boşalmamak üzere dolduruyomuş söylenen bu.bende o sıvıyı beklıyorum bir işlem yaptırmadım lok lok sesine okadar alıştımki yapılırda bir daha ses gelmezde yokluğunu ararım diyede korkuyorum!!! 023hm
Sayın Çağlar52,çağlar 52 link' Alıntı:Kalipler için tornacıda yapılan işlem geçıci bir süreliğine kesiyo. kesin çözüm değil.yurt dışından gm tarafından hazırlanan bir sıvı ocak şubat ayı içerisinde(hala gelmedi bekliyorum)servislere yollanıp uygulanmaya başlanıcakmış.ustanın söylediği o sıvı boşluk yapan yere(lok lok)boşluğa uygulanıyomuş,öyle bir sıvıymişki o orada donup kalıyor ve ordaki boşluğu birdaha boşalmamak üzere dolduruyomuş söylenen bu.bende o sıvıyı beklıyorum bir işlem yaptırmadım lok lok sesine okadar alıştımki yapılırda bir daha ses gelmezde yokluğunu ararım diyede korkuyorum!!! 023hm
Kasislere girdiğiniz zaman alttakımlardan gelen bir ses. Frene basılıyken ise gelmiyor. Zamanla oluşmaya başlıyor. Emin değilim ama fren balatası azaltıkça ses artıyor sanki. Ben de yok diye seviniyordum fakat 10.000 km civarında başladı maalesef. Çözümü olmayan bir probleme benziyor. Aynı durum Cruzede de var.BRKCDTI link' Alıntı:Arkadaşlar ben bu bahsettiğiniz "lok lok" sesinin ne olduğunu anlamadım. Nedir tam olarak? Nereden geliyor?
Kasislere girdiğiniz zaman alttakımlardan gelen bir ses. Frene basılıyken ise gelmiyor. Zamanla oluşmaya başlıyor. Emin değilim ama fren balatası azaltıkça ses artıyor sanki. Ben de yok diye seviniyordum fakat 10.000 km civarında başladı maalesef. Çözümü olmayan bir probleme benziyor. Aynı durum Cruzede de var.goxb link' Alıntı:[quote author=BRKCDTI link=topic=302.msg4356#msg4356 date=1296839064]
Arkadaşlar ben bu bahsettiğiniz "lok lok" sesinin ne olduğunu anlamadım. Nedir tam olarak? Nereden geliyor?