Ynt: Astra J Sorunlar
Sn. Özer,
Burada yazılan ve paylaşılan sıkıntıların yavaş yavaş çözümleri bulunmaktadır ve her araçta ortaya çıkan problemler olmamaktadır. O nedenle sorunları kronik olarak görmüyorum. Aracında burdaki sıkıntıların çoğunu
yaşayan da oldu hiçbirisini yaşamayan da oldu. 2011 çıkışlı araçlar da iyileştirmelerle geliyor. Konuştuğumuz arızalar ya da sıkıntılar çıtırtı, tıkırtı, lakırdı, zırıltı. Ne aracın yürüyen aksamında sıkıntı yaratacak şeyler ne
de ciddi güvenlik sorunları yaşatacak problemeler. Astra J çoğu yönüyle Megane'dan üstün olduğunu düşünüyorum.
2 aracı donanım, güvenlik, malzeme kalitesi, fiyat olarak yanyana koyun, içlerine oturun, test sürüşleri yapın. En doğru kararı vereceksinizdir.
Foruma yeni üye oldunuz. Sayfaları detaylı, didik didik okumanızı isterim. Dün foruma girip de bugün ne kadar sorunlu araçmış yorumları bana biraz hızlı bir yorum olarak geliyor.
Şu an aracı kullanan çok büyük bir çoğunluk evet sıkıntılarını paylaşıyor ama araçlarından memnunlar.
Araçlarında sıkıntı yaşayanlar "sakın alma", araçlarını sevenler "evet kesinlikle tavsiye ederim" şeklinde yorumda bulunacaklardır. Bunların etkisinde kalmadan karşılaştırma yapmanızı tavsiye ederim.