Ynt: Astra J Sorunlar
biz buna araç kendini bulmaya başlıyor diyoruz
lok lok sesleri kaliperden gelen ses, bozuk yollarda arka taraftan gelir bu ses.... gres yağı sürülür o ses bir süre kesilir ve malum ses bir süre sonra tekrar başlar gelmeye
ama inadım inat o yağı bulup sürdürücem daha bizim servise gelmemiş ama sipariş edilcekmiş
BRKCDTI link' Alıntı:Arkadaşlar ben bu bahsettiğiniz "lok lok" sesinin ne olduğunu anlamadım. Nedir tam olarak? Nereden geliyor?
Geçenlerde benim arabada da B sütunu üzerindeki emniyet kemeri bağlantısından sesler gelmeye başladı, cızır cızır.
Yavaş yavaş benim araç da değişik sesler yapmaya başlayacak anlaşılan, hani ne tür sesler nereden geliyor bileyim de ona göre daha dikkatli dinlerim aracı
Rüzgar sesine zaten alıştım, çok da rahatsız olmuyorum açıkçası ama başka seslere tahammül edemem. general_non_non
biz buna araç kendini bulmaya başlıyor diyoruz
lok lok sesleri kaliperden gelen ses, bozuk yollarda arka taraftan gelir bu ses.... gres yağı sürülür o ses bir süre kesilir ve malum ses bir süre sonra tekrar başlar gelmeye
ama inadım inat o yağı bulup sürdürücem daha bizim servise gelmemiş ama sipariş edilcekmiş