Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1,3 dizel kullandım az yakıyo ama yokuş çıkmakta sorunları var ve oldukça hantal. Böyle bir arabaya niye 1.3 motor koymuşlar anlamak zor zira çok daha hafif arabalarda kullanılıyor.
Ayrıca motor fiat motoru bir GM aracı alıpta Fiat motoru kullanmakta bana cazip gelmiyor güvendiğim bir marka değil.
1.4 turbo ise 1.6 dan farksız yakıt tüketiyor hatta bazen daha fazla bu araç 1.6 torbodan başka motorla kullanılacak araba değil bence.
çizelgeye baktımda 1.4 140, 1.6 180 , 1.6 pek farketmiyor benzinli aracın varsa 10 litreleri dizel aracın varsa 6.5 litreleri görmek kaçınılmaz..yılda 10000 km yapan birisi için dizel araç 1800 tl tasarruf sağlıyor 5 sene kullanılsa araç 9000 tl ..yılda 20000 km yaptığı takdirde 18000 tl sadece yakıtttan farkediyorki hiçte küçümsenecek bir rakam değil bu yanıttan sonra benzinli araç seçeneklerini tamamen sildim..1.4 140 hp biraz tasarruflu kullanılsa 7 litreler görülebilir dedim ama kullanıcıların arasında o değerleri yakalayan göremedim
çizelge paylaşımı için teşekkürler
USB tekrar geldiyse servise uğruyayım taksınlar arabaya ama geldiğini sanmıyorum hala bir karıştırma söz konusu.
Mustafa bey bu arada aracı servise götürdüm bir problem yok gaza yeterince basmıyorsunuzdur dediler şimdi yokuşlarda gazlıyoruz uçarak çıkıyorum yavaş veya sabit hızla çıkılmıyor otomatikle artık uçarak gideceğim sürekli