Astra J Tedarikçi Listesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan drwaverunner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J Tedarikçi Listesi

Kaliper Continental diyor :)

Paylaşım için teşekkürler, +rep, bu arada dikkatimi çeken "led rear lamps: valeo" oldu. Bizim arka lambalar LED değildi diye biliyorum???

drwaverunner link' Alıntı:
[quote author=deathburn link=topic=567.msg7551#msg7551 date=1298051139]
güzel bir paylaşım teşekkürler,ayrıca dhdeki dizel-benzinli menzil konusundaki sabrınızdan dolayı tebrık ediyorum  005hihih

Evet. Bugün orada 676km'deki yolculuktaki sabrımı gösterdim gerçekten. :)
[/quote]
Hakikaten Hüsnü Bey nasıl bir sabır var sizde maşallah yani. DH iyice çığrından çıktı, olan benim mesajlara oldu sildiler hepsini hani bir günahım olsa. Bu forum ilk kurulduğunda ne gerek var böyle birşeye tutmaz diye düşünmüştüm ama işi gücü bıraktım sürekli F5 e basıp duruyorum kim ne paylaşmış diye.

park sensörlerini göremedim listede acaba park sensörleri ne marka merak ettim

Maaşallah biz arabayı bir marka aldık diye seviniyoruz da bu markalar hep montaj sanayii olmuş kardeşim bu nasıl iş. (: Bir tane malzemenizi de kendiniz üretin. Bütün çiçekçilerden çiçeği, otu topla, kendi markanla buket yap sat.  ((:

turbo için honeywell denmiş. Honeywell yeni çıkacak M5 in turbolarının markası. Artık afili afili gezeriz m5 turbosu var kardeşim diye  :)

Ben ABS / ESP düzeneği ne marka diye merak ediyorum. Bosch mu TRW mı? Baktım baktım ama göremedim.

paylaşım için tşk.

herşey bir yana tedarik listesi resimindeki aracın rengi tam istediğim renk.Daha tr de görmüş değilim.Su mavisi olsa gerek.

Geri