Güzel günlerde kirlensin Bu kadar uğraşa demir tozundan da arındırsaydınız bence şahane olurdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok teşekkürler. Kanalda böyle uygulamalar ve ürün denemeleri paylaşıyorum.Hocam elinize sağlık profesyonel temizlik yapmışsınız örnek alacağım sizi saygılar
Demir Tozu temizliği yapalı daha 1 ay falan oldu [emoji16]Güzel günlerde kirlensin Bu kadar uğraşa demir tozundan da arındırsaydınız bence şahane olurdu.
Çok teşekkürler. İlerleyen günlerde farklı ürünlerle tekrar karşınızda olacağım [emoji41]Maşallah..Çok güzel uygulama ve sonuç çıkarmışsınız...Tebrik ederim..
Demir Tozu temizliği yapalı daha 1 ay falan oldu [emoji16]
Görüntüleme: https://youtu.be/1IJroIJTuKQ
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Video da açıklamıştım ürünün adını ama denk gelmediniz sanırım. Nigrin evotec adında bir ürün benim kullandığım ama piyasadaki ph nötr tüm demirtozu ve balatatozu temizleyicileri kullanabilirsiniz...Bu işlemi yaptığınız kimyasal nedir? Maaşallah aracınıza..
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Video da açıklamıştım ürünün adını ama denk gelmediniz sanırım. Nigrin evotec adında bir ürün benim kullandığım ama piyasadaki ph nötr tüm demirtozu ve balatatozu temizleyicileri kullanabilirsiniz...
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende atladığınızı tahmin ettim. Bende farkettim video çok uzun olmuş. Onu kısaltmak lazım [emoji1]Ben kaçırmışım orayı, biraz ilerleterek baktım. Teşekkürler, ben de bakayım..
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi