astra j tereddütü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan leongate
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: astra j tereddütü

bende doğuş oto yüzünden vw den uzak duruyorum.
bu sıralar aklımı golf kurcaliyor 1.6 dizel comfortline almayı düşünüyorum internette baktığım kadarıyla 58 liraya 10 bin km yapmiş temiz araçlar dolaniyor şeytan diyor sat astrayi ekle 9 bin al ama gönül razi değil :)

tolgakeser link' Alıntı:
bende doğuş oto yüzünden vw den uzak duruyorum.
bu sıralar aklımı golf kurcaliyor 1.6 dizel comfortline almayı düşünüyorum internette baktığım kadarıyla 58 liraya 10 bin km yapmiş temiz araçlar dolaniyor şeytan diyor sat astrayi ekle 9 bin al ama gönül razi değil :)
ya kardeşim napıcan kutu kadar arabayı

Sinan Doğruya doğru golf bizimkilerden daha geniş. :)

eketen link' Alıntı:
Sinan Doğruya doğru golf bizimkilerden daha geniş. :)
allahını seversen emre abı neresı genış her gun golfun ıcındeyım çük kadar  bagajı var bızımkınden  daha kısa ama eskı kasaları daha guzeldı

Sinan golf ün bagajı 380 lt. Bizimki 370. Sedan ile kıyaslıyorsan sedanın bagajına 8 tane 19 luk damacana suyu, koltukları yatırmadan yükle sonra konuşalım.  ;)  Astra dış ebatlarda çok daha büyük ama resmen güzellik uğruna feda edilmiş iç hacim.

eketen link' Alıntı:
Sinan golf ün bagajı 380 lt. Bizimki 370. Sedan ile kıyaslıyorsan sedanın bagajına 8 tane 19 luk damacana suyu, koltukları yatırmadan yükle sonra konuşalım.  ;)  Astra dış ebatlarda çok daha büyük ama resmen güzellik uğruna feda edilmiş iç hacim.
8 tanemı  kahka536  ben o bagaja 12 tane sokuyorum ama yatırarak cunku hafta sonları ben davamlı suya gıderım  sen golfun tekn ık verılerıne bakarak mı konuşuyorsun yoksa astra ıle golfu yan yana koyarak mı bagajları hıc kıyasladınmı golfun bagajı 7.cı kasadan bahsedıyorum polodan hıc bır farkı yok sen hangı 380 den bahsedıyrsun

Sinan bende ayni fikirdeyim
Sedan guzellik ugruna iç hacimden fedakarlik yapilmis.
Aracin arkasi hemen hemen hatcbackle ayni bi bagaj buyuk oda sinifina gore abarti derecesinde degil.
Sedan alacak olsam tercih etmezdim.
Yeni corollanin +jetta nin arka diz mesafesi ve bagaji cok daha genis.

BÜLENT link' Alıntı:
Sinan bende ayni fikirdeyim
Sedan guzellik ugruna iç hacimden fedakarlik yapilmis.
Aracin arkasi hemen hemen hatcbackle ayni bi bagaj buyuk oda sinifina gore abarti derecesinde degil.
Sedan alacak olsam tercih etmezdim.
Yeni corollanin +jetta nin arka diz mesafesi ve bagaji cok daha genis.
bulent abı Toyota konusunda orda dur bakalım onun bagajı astra sedanınkenden daha ufak ben her gun bu arabalarla haşır neşir oluyorum ama dız mesafesine bışey diyecek lafım yok

CALİBRA BG link' Alıntı:
bulent abı Toyota konusunda orda dur bakalım onun bagajı astra sedanınkenden daha ufak ben her gun bu arabalarla haşır neşir oluyorum ama dız mesafesine bışey diyecek lafım yok

Bulent abi dikkat levye :)

Geri