Şehiriçi tüketim 9 litre seviyesinde geziyor tabi sert kullanmanında etkisi mevcut. Şehirler arasında 6-7 civarına kadar düşürebildim Arabanın suçu yokki benzin pahalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arabamı daha çok sevmemi ve bağlanmamı sağladınız. Ben şehirlerarası 4,5- 4,9 u görüyorum.Şehiriçi tüketim 9 litre seviyesinde geziyor tabi sert kullanmanında etkisi mevcut. Şehirler arasında 6-7 civarına kadar düşürebildim Arabanın suçu yokki benzin pahalı.
Bence sizin değerler ideal. Hatta çok iyi. Astra’ya bindikten sonra bu değerler çok iyi. Fark az da olsa ben daha göremedim.7,6 biraz fazla gibi. Ben şehir içi maksimum, ort. 7 lt tüketim gördüm. Zaman zaman sert de kullanırım. Şehirler arası da sivastan ankaraya 20 kuruş ortalamayla gitmişliğim var. Yaklaşık 4-4,2 gibi bir değere karşılıktı galiba. 116 ya sabitliyorum hızı. Evet, psa grubu ya da renault kadar ekonomik bir dizel değil ama konforlu ve keyifli. Hele bir de cosmo olunca, gece yolculuğu çok daha keyifli oluyor.
Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi
Çok güzel değerler. Hemde otomatik vites.Merhabalar,
yakıt tüketimi konusunda ben de deneyimlerimi paylaşmak istedim. Aracım astra k dizel otomatik 136bg . İstanbul - Bursa Arası körfezden dolaşarak gittiğimde ortalama 4.1 lt /100km'ye inebildim ortalama hız 75km/h idi. Genel ortalama ise 5.6'da %75 şehir içi kullanım toplam 25000 km