Astra lpg sorunu acil yardim

mustym35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaslar 1 hafta önce Astra 1,6 16v gls 99 model arabama Atiker tür taktırdım.

arıza lambası yanmaya basladı tüpü taktırdıgım yere götürdüm adamlar buji ve bobinleri değiştireceksin ondan kaynaklanıyor dediler yaptım ama arıza aynı
2 viteste bazen kesiliyor araba gaz yemiyo ve arıza lambası yanıyor Yardım lütfen...

Merhaba arkadaslar 1 hafta önce Astra 1,6 16v gls 99 model arabama Atiker tür taktırdım.

arıza lambası yanmaya basladı tüpü taktırdıgım yere götürdüm adamlar buji ve bobinleri değiştireceksin ondan kaynaklanıyor dediler yaptım ama arıza aynı
2 viteste bazen kesiliyor araba gaz yemiyo ve arıza lambası yanıyor Yardım lütfen...

bobinden olması yüzde 90 muhtemeldir bence de...astra ve opellerimizin kronik sorunu bu...buji ise orjinal bujileri olması lazım..hani şu performans bujilerden takılı olabilir. ancak gene de degismediyse benzin sistemini kontrol ettirin derim...

sonuç olarak araca montaj yapmadan önce bir takım şeylerin kullanıcıya söylenmesi gerekirdi diye düşünüyorum...umarım sorununuz çözülür...hangi ildesiniz bilmiyroum ama en azından montajınızı bir başka atikerciye gösterin, ilk gittiginizin dediklerinden ziyade bir kaç tanesine gidip fikir aldıktan sonra adım atmanızı tavsiye ederim...çünkü gercekten lpg işinde yetişmiş usta ve eleman sayısı cok az...yetkili ana bayilere gidin bence..

ii günler

arıza kodunu öğrenirsen servisten yardımcı olabilirim. Öyle söylenen her şeyi değiştirtme... Lpg sürekli arıza ışığını yakar çok önemsememek lazım...

bendede 99 astra g var sıralı lovato takıldı geçen 90 km civarı hızla gidiyordum bir anda motor arıza ışığı yandı çat diye istop etti araba güç bela durdurdum biraz çalışmamakta ısrar etti biraz gazı pompalayınca çalıştı arada bi araba özellikle düşük viteslerde silkeliyor lpg de olurmus böyle problemler cok takmamak lazım dediler ustalar

Arkadaşlar kaliteli montaj ve iyi bir kalibrasyonla arıza ışığı yanmaz. Yanar önemli değil diyen ustalardan uzak durun. İyi bir usta bulun. Yoksa arabanız bir arıza verdiğinde nasıl anlayacaksınız?

Arkadaşlar kaliteli montaj ve iyi bir kalibrasyonla arıza ışığı yanmaz. Yanar önemli değil diyen ustalardan uzak durun. İyi bir usta bulun. Yoksa arabanız bir arıza verdiğinde nasıl anlayacaksınız?

Aynen katılıyorum bende de aynı sıkıntı var malesef arıza lambam yanıyo lpgyi taktırdığım usta da yanar diyo :( ama aynı araç ve aynı lpgyi başka bi arkadaşa taktırdık arabada arıza lambası yada bobin vs hiç bi porblem yok, bence tek problem ustalarımız...

Sorun lpg ile aracın uyum sorunudur bence.Ufak tefek bütün sorunlar lpg takıldıktan sonra daha çabuk ve daha belirgin bir şekilde ortaya çıkıyor.

bende omvl marka tüp takılı hiçbir sorun yok ayrıca silkeleme olayıda yok bence iyi bir ustaya götürmek gerek çünkü her önüne gelen lpg takarız diyor ama sonrasını düşünmüyor.

yaw kardes arıza kodunu ogreneyım yardımcı olursan cok sevınırım arabayı zorladıgım zaman yanıyor klima falan actıgımda yada rampada falan

Geri