Astra Mercekli Xenon (Resimli)

arkadaşlar bu far olayı karmaşık bir şey değil o kadar acaba sizler o farın içindeki merceğe uyumlu ampülmü takmıyormusunuz yani megandan çıkma demişdi arkadaş farlarına megandan çıkma mercekse o mercek meganın ampülleri nedir ya h7 dir ya ds2 falandır senin astranın ampülleri nedir yanlış ampülmü kullanıyorsunuz acaba..

ya merceğe uygun ampül kullnmıyorsunuz bence yada mercek kalitesiz bir mercek ışığı iyi vermiyor benim görüşüm bu ikisinin dışında görüntüyü kötü vericek bir şey olucağını sanmıyroum benim fikrim tabi bu..

arkadaslar benim albumden taktıgım fara bakabilirsiniz morette valeo mercekli dagıtmıyo bence mercek valeo olursa bir sorun olmaz

valeo lar h7 galiba ondan çok tercih ediliyo tuningciler için

ayrıca bu mercege yaknda bakıyorum banada valeo gibi gelmiyor böle acayip dairesel cizgiler var üzerinde sanki

geceucusunda bu işleri yapan üyeye baktım tanıdık değil sadece takip edioyrum sürekli
nick name i romeoilker.

Hocam peki ışığın mum gibi az olmasının sebebi ne olabilir? Xenon 8000k var. Merceksiz mükemmel ama merceği takınca arkamdan sarı ampul gelince benim aracın gölgesi farlar açık olduğu halde önüme düşüyor... :( Ufuk çizgisi gayet yerinde duruyor ama ışık çok sönük. Bu durum neden olabilir?

Bence orjinal farlarını tak sonra xenonlarida gecir ustune rahat rahat bin :)
en iyi ve sorunsuz çözumde bu bence=)

Geri