Astra Mercekli Xenon (Resimli)

mercek orjinal bir mercekmi onu bilmiyorumki mercekden olabilir aklıma başka bir şey gelmiyor olmadı öncedende yazdım bir tunninciye farı verin açdırın içindeki merceği çıkartıp yerine piyasadan kaliteli farınıza uygun bir mercek alıp takın sorun kalıcağını sanmıyorum.. ama mercek valeo demişdin mercek valeo ise bri sorun çıkartmaması lazım aklıma başkada bir şey gelmiyor belki daha iyi bilen biri çıkar..

bu arada bana sorarsan bence aldığın fardaki mercek çin malı kalitesiz xenona uyumsuz görsel amaçlı bir mercek olabilir ondan görüntüyü bu kadar kalitesiz veriyordur.

Arkadaşlar farların çalışır durumdaki fotoğrafını çektim. Yorumlarınızı bekliyorum. Sizce nasıl? Bir anormallik var mı yoksa ben mi yanılıyorum?

58326237.jpg

83139987.jpg

79235512.jpg

Görüntü iin en ideali 6000k olması lazım ama 8000k^da fena olmaması lazım.
Not: Gitti Gidiyordakı resımlere baktıgımda farın ıcı sokulmus bır vazıyette resım var orda merceklerın ayarı bozlmussa ve bunu ayarlamadan takmıslarsa sorun bundan olabılır.Xenon fardan anlayan bırı sorunu mutlaka çözer.

Hocam çok teşekkür ederim.
Başka yorumu olan var mı arkadaşlar? Işık dağılımı ile ilgili fotoğrafları yayınladım yukarıda. Görüşlerinizi bekliyorum...

kromajlı olması o halkaların kötü olmuş çok göze batıyo.

Aydınlatmayı nasıl buldunuz arkadaşlar? Sizce sönük mü? Normal mi?

bana çok kötü geldi öyle bir aydınlatmada ben burnumun ucunu göremem yolda orası kapalı bir mekan ışık dağılmamış ama yolda o ışık dağıldımı bir şey göremessin bana göre benim düşüncem.

senin cevabın geceucusu.com da

orda bu farları açıp parcalaryıp yeniden yapan insanlar var

bu sitede istanbulda bir üye var bu tür sorunları tamir edip deneyip geri kargoluyor

üstelik senin aracın aynısından sitemizde blackmagic kendisi megane2 çıkması valeo takarak yaptı
çok güzel aydınaltıyor

senin merceklerin valeo oldug kesinmi biraz sönük gibi geldi bana :(

ben angeldan tavsiye edilmedi izmirden bu morette far taktım, 8000kda dagıtıyo yagmurda o yüzden 6000k taktım bulabilirsen morette ya da hella bu tarz bul

Geri