- Konuyu Başlatan
birde şu var astra da 1.3 motor eksiklik olarak söylenebiliyor. focusta da eksiklik olarak söyleyebileceğimiz şeyler varmıdır acaba??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
astra bence arabanın 1.3 olması problem degıl herturlu cekıyor kasasını motor bakımını yagını felan temız tuttugunuz surece uzar yolda ... 3.5 lıtre yakıt tuketımıyle cebınız rahatlar
Bu konuda seçim size kalmış.Benim fikrim(focus tdci uzun süre kullanan birisi olarak) Focusun performansı ve ses sistemi dışında astraya üstünlüğü yok.Diğer bir konuda 1 yıl süresince amcamın arabası hiç servise gitmedi(focus).
Focus:
-Özellikle kışın, ilk çalıştırmalarda transit gibi çalışır adeta.
-Lastik sesi çok alır
-Plastik aksamı ve kapı kaplamaları çok kalitesiz.
-sürücü koltuğu bana göre çok rahatsız
+Virajlarda kontrolü iyi
+Performansı 2.0 benzinli araçları aratmıyor(Hatta şehir içinde çok daha çevik)
+Frenleri harika, dozlaması iyi ve duruşu dengeli.
+Geniş virajlarda yana yatıp hafif salınıma girsede, özellikle ani tepkilerde ve dar manevralarda go-kart aracı gibi.
+Çok basmazsan yakıtta cimri
Astra 1.3cdti uzun süre kullanmadığım için fazla yorum yapmayacağım ama focustan şık ve sessiz bir araç.1. ve 2. viteslerde turbo devreye girene kadar illallah dedirtebiliyor ama ekonomisi göze alınınca bu önemli değil.Bozuk yollarda özellikle arka taraftan tıkırtılar geliyor.Bindiğim iki araçtada bu ses vardı...
Yani seçim size kalmış...
- lerin hepsi donanımdan kaynaklı trenddir sizi bindiğiniz.Bu konuda seçim size kalmış.Benim fikrim(focus tdci uzun süre kullanan birisi olarak) Focusun performansı ve ses sistemi dışında astraya üstünlüğü yok.Diğer bir konuda 1 yıl süresince amcamın arabası hiç servise gitmedi(focus).
Focus:
-Özellikle kışın, ilk çalıştırmalarda transit gibi çalışır adeta.
-Lastik sesi çok alır
-Plastik aksamı ve kapı kaplamaları çok kalitesiz.
-sürücü koltuğu bana göre çok rahatsız
+Virajlarda kontrolü iyi
+Performansı 2.0 benzinli araçları aratmıyor(Hatta şehir içinde çok daha çevik)
+Frenleri harika, dozlaması iyi ve duruşu dengeli.
+Geniş virajlarda yana yatıp hafif salınıma girsede, özellikle ani tepkilerde ve dar manevralarda go-kart aracı gibi.
+Çok basmazsan yakıtta cimri
Astra 1.3cdti uzun süre kullanmadığım için fazla yorum yapmayacağım ama focustan şık ve sessiz bir araç.1. ve 2. viteslerde turbo devreye girene kadar illallah dedirtebiliyor ama ekonomisi göze alınınca bu önemli değil.Bozuk yollarda özellikle arka taraftan tıkırtılar geliyor.Bindiğim iki araçtada bu ses vardı...
Yani seçim size kalmış...
evet yol bilgisayarı ekranı küçük.. yeni tip torpidolarda ekran daha büyük ve yazı rengi kırmızı . c-max kullanan bir arkadaşım küçüklüğünden ve yol bilgisayarını görmek için eğilmek zorunda kaldığından şikayetçi idi..Focusun bir eksisinide ben söyliyeyim.
Casio kol saat ekranlı Yol bilgisayarı standart
Yol bilgisayarında ayrıca anlık tüketim gibi değerleride göremiyorsunuz.Ekran boyutuda Casio kol saati ekranları ile aynı.Hiç estetik yok.