- Konuyu Başlatan
hocam ben size yardımcı olmaya çalışıyım her ikisinide bolca kullandım astra gerçekten çok sıkıntılı kalkışlar ve 2. vites anormal derece kötü ama turboyu açınca araba ok gibi fırlıyor normal veya sıkışık şehir içi trafikte turboyu açacak kadar hızlı gidemezsiniz mesela köşeleri dönerken hafif kaldırım veya ufak rampaları çıkarken remen deli olursunuz
focus gerçekten çok güçlü 2.0 sıfır benzinli araçları kalkıştan 100/km/s ye kadar tokat manyağı yapar motor sesi çok dyorlar bu dizel yai biraz olacak ama o kadarda rahatsız edici değil performansı çok iyi abim 3 yıldır kullanıyor focusu rutin bakımlarına götürür başkada bir arızasını görmedim aracın kokpiti bence çok güzel işçilikte çok güze ben olsam hiç ama hiç düşünmem focus alırım en ufak bir tereddütte bile kalmam opel gerçekten güzel ama kabul edelim motor yüzünden bu şansını kaybediyor
diziller için hyundai 1.5 megane 1.5 golf 1.6 ları çıktı focus 1.6 pejo bile 1.4 ve 1.6 kullanırken sen nasıl olurda böyle bir sınıfta ve kendini kanıtlamış bir marka olarak b segmentinde kullanılan motoru bu arabaya koyarsın aklım almıyor doğrusu
yani.. astra 1.3 alma pişman olursun diyosunuz