herşey bir yana sırf performansı için alınır köpek gibi gidiyo 1.6 benzinli tokatlamadık araba bırakmazsınız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herşey bir yana sırf performansı için alınır köpek gibi gidiyo 1.6 benzinli tokatlamadık araba bırakmazsınız.
dizellerin performansı benzinliden de iyiMuhammet abiye katılıyorum performans açısındn çok iyi ancak Konudaki focus dizel muahhmet abi
dizellerin performansı benzinliden de iyi
ah astra ahhhhhhhh neden 1.6 cdti motor seçeneğin yok ha nedennnn resmen satış patlaması yapardı.bence opelin en büyük satış strateji hatası hemde yüzyılın hatası
hocam ben size yardımcı olmaya çalışıyım her ikisinide bolca kullandım astra gerçekten çok sıkıntılı kalkışlar ve 2. vites anormal derece kötü ama turboyu açınca araba ok gibi fırlıyor normal veya sıkışık şehir içi trafikte turboyu açacak kadar hızlı gidemezsiniz mesela köşeleri dönerken hafif kaldırım veya ufak rampaları çıkarken remen deli olursunuzçok haklısınnız uğur bey % 100000000000 katılıyorum. koy şuna 1.3 yerine 1.6 dizel millet rahat etsin
sedar bey ilginiz için teşekkür ederim . o karşılaştırmaları okudum. ancak ben testlerden ziyade daha çok direkt kullanıcı yorumlarını görmek istiyorum. bakalım kullananlar ne diyor.
ah astra ahhhhhhhh neden 1.6 cdti motor seçeneğin yok ha nedennnn resmen satış patlaması yapardı.bence opelin en büyük satış strateji hatası hemde yüzyılın hatası