Astra mı sattım Insignia aldım :)

Ynt: Astra mı sattım Insignia aldım :)

Yanlış hatırlamışım Turanza değil Potenza RE *** Ecopia imiş.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Bridgestone ları yol tutuş, yağmur tahliyesi, direksiyon hassasiyeti ve genel sağlamlık detaylarıyla severim ancak hiç konforlu bir modelini denememiştim, bu modeli Golf teki 225 40 17" Bridgestone ER300 e göre hayli yumuşak, bakalım nasıl çıkacak.
Ben daha geçen hafta potenzalı insignia test etmiştim araç genel anlamda iyi yalıtılmış olduğu için sadece yol sesi geliyordu. Diğer iyi markalarla daha az yol sesi geleceğine eminim çünkü kendi lastiklerimi turanza t001'le değiştirdiğimde bariz olarak sesin %25 arttığını hissetmiştim. Diğer d sınıfı araçlarla kıyaslandığında fiyat performans olarak gerçekten iyi bir araç, ben yerinizde olsam hemen lastikleri değiştirirdim.

gokhanbedir link' Alıntı:
Ben daha geçen hafta potenzalı insignia test etmiştim araç genel anlamda iyi yalıtılmış olduğu için sadece yol sesi geliyordu. Diğer iyi markalarla daha az yol sesi geleceğine eminim çünkü kendi lastiklerimi turanza t001'le değiştirdiğimde bariz olarak sesin %25 arttığını hissetmiştim. Diğer d sınıfı araçlarla kıyaslandığında fiyat performans olarak gerçekten iyi bir araç, ben yerinizde olsam hemen lastikleri değiştirirdim.

Tınaz daki Insignia da yanılmıyorsam farklı bir Bridgestone vardı, yanakların çok sert olduğunu hatılıyorum bununki ise neredeyse Primacy3 kadar yumuşak, bayideki Continental ve Kumho adn çok yumuaşk - Michelin ile hemen hemen aynı gibi.

Böyle olmasa ben de aslında hemen değişecektim ama şimdi aklım karıştı vazgeçtim.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Tınaz daki Insignia da yanılmıyorsam farklı bir Bridgestone vardı, yanakların çok sert olduğunu hatılıyorum bununki ise neredeyse Primacy3 kadar yumuşak, bayideki Continental ve Kumho adn çok yumuaşk - Michelin ile hemen hemen aynı gibi.

Böyle olmasa ben de aslında hemen değişecektim ama şimdi aklım karıştı vazgeçtim.
Potenzanın da farklı kodları var belki onlardan olabilir, aracı test ettiğimde astradan çok bir farkı yok demiştik ama insigniadan inip astraya binince farkı olduğu daha rahat anlaşılıyor. İyi günlerde kullanın.

gokhanbedir link' Alıntı:
Potenzanın da farklı kodları var belki onlardan olabilir, aracı test ettiğimde astradan çok bir farkı yok demiştik ama insigniadan inip astraya binince farkı olduğu daha rahat anlaşılıyor. İyi günlerde kullanın.

Teşekkür ederim  greatt

Tolga abi bi hevesle açtim foto var diyee :( hayirli olsun tekrardan

Resimler yarın gelecek inşallah arkadaşlar araç gördüğümde acaip kirli görünüyordu.

sallierim link' Alıntı:
bayii yıkayıp cilalamamış mı ? :)

Yok Denizcim akşam 16 ya doğru gelmiş araba ve içerisi de tıklım tık araba doluydu, yabancı olmadığımdan "sabaha rahat rahat yapsak daha özenli olur abi" dediler ben de "tamam" dedim zaten o an "hazır al götür" deseler yorgunluktan vs pek de heyecan duyamayacaktım.

Geri