Astra mı sattım Insignia aldım :)

Ynt: Astra mı sattım Insignia aldım :)

Tolga KARACA link' Alıntı:
Yok Denizcim akşam 16 ya doğru gelmiş araba ve içerisi de tıklım tık araba doluydu, yabancı olmadığımdan "sabaha rahat rahat yapsak daha özenli olur abi" dediler ben de "tamam" dedim zaten o an "hazır al götür" deseler yorgunluktan vs pek de heyecan duyamayacaktım.
aynısı bende de olmuştu abi.araba akşam 8 de geldi sabaha iyice yıkayalım cilalayalım yarın al dediler.Hem gündüz gözüyle iyice sağını solunu incelersin senin için daha iyi olur.Hayırlı uğurlu olsun :)

sallierim link' Alıntı:
aynısı bende de olmuştu abi.araba akşam 8 de geldi sabaha iyice yıkayalım cilalayalım yarın al dediler.Hem gündüz gözüyle iyice sağını solunu incelersin senin için daha iyi olur.Hayırlı uğurlu olsun :)

Sağol kardeşim, şimdi Elektronik Müh. görünce aklıma geldi - aracın kullanım klavuzunu indirip yavaştan öğrensem iyi olacak, IntelliLink nedir bilmiyorum karışık gelmesin direksiyon başında sonra :))

Hayırlı olsun abi. Bence opelin en iyi aracini almissiniz. Resimleri de bekleriz;)

Sağol kardeşim, şimdi Elektronik Müh. görünce aklıma geldi - aracın kullanım klavuzunu indirip yavaştan öğrensem iyi olacak, IntelliLink nedir bilmiyorum karışık gelmesin direksiyon başında sonra :))
abi sen aracı getir evde bir süre incele insignia ile test sürüşüne çıktım bu kadar güzel bir araba olacağını düşünmüyordum.Ama navigasyonuna biraz alışmak lazım..

bu videoyu izlemeni tavsiye ederim :)
Yeni Opel Insignia ve IntelliLink-Sisteme Genel Bakış, Favoriler ve Ana Ekranın Kişiselleştirilmesi

Ya bugün aklima esti sahibinden e girdim 2013 edition baktim

En ucuzu 39.000 tl 3 parca değişen var

42.000 e var ondada boya var...

Edition temiz alinacak 43 den basliyor yani fiyatlar 2. Elde uçmuş durumda

Siz 1.4 T ustelik cosmo paketi baya hesapli vermissiniz

adRe J link' Alıntı:
Ya bugün aklima esti sahibinden e girdim 2013 edition baktim

En ucuzu 39.000 tl 3 parca değişen var

42.000 e var ondada boya var...

Edition temiz alinacak 43 den basliyor yani fiyatlar 2. Elde uçmuş durumda

Siz 1.4 T ustelik cosmo paketi baya hesapli vermissiniz

Para bu, verirsiniz geri alırsınız; herşey gibi o da sonsuza kadar size ait olmayacaktır  8)

Para bu, verirsiniz geri alırsınız; herşey gibi o da sonsuza kadar size ait olmayacaktır  8)
Resimleri attınızmı diye bakıyorum sürekli yeni aracınız tekrar hayırlı olsun :D

adRe J link' Alıntı:
Resimleri attınızmı diye bakıyorum sürekli yeni aracınız tekrar hayırlı olsun :D

Sabah gene uğradım arabayı parlatmışlar resmi işlemler bugün tamamlanacak sanırım, 2-3 resmini de çektim birara fırsat bulup atarım.

Arkadaşlar an itibariyle arabayı almış bulunuyorum  greatt

Genel olarak hemen her konuda Astra dan -doğal olarak- bir tık daha kaliteli özellikler sergiliyor ama benim en beğendiğim yanı alt takımın tamamen sessiz çalışan dengeli yapısı ve çok iyi ses sistemi oldu, özellikle sesli amortisörleri çok sevdiğim Astra ma yakıştıramadığım bir husustu.

Yaklaşık 15km lik galeri - ev arasında ortalama tüketim 8.8 litreydi; önceki sıfır km araçlarımdan dizel Focus ta bu değer 10.9 iken Astra da 10.6 idi, iki araç da sonradan ortalama 2.5 - 3 litre daha az yakmaya başlamışlardı ve Insignia daha ilk kilometrelerinde sunduğu bu değerle sakin kullanımda iyi bir ekonomi yapılabileceğini müjdeler gibiydi ama tabi herşey zamanla belli olacak.

Geri