geçmiş olsun gerçekten büyük şanssızlık.sakınan göze çöp batar derler ya aynen öyle olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O adamın arabayı oraya çekmesi bi işaretti belki. Belki ben inat etmesem arabayı bina önüne çeksem yada adamla 2 saniye az konuşsam bu kaza başıma gelmeyebilirdi. yada da belki kütle tmm ön cama denk gelir ve bizi öldürebilirdi. Bu olayı ve öncesinde yaşananları ömrüm boyunca unutmuycam...
size de geçmiş olsun. Benim milyonda bir olacak kaza dememin sebebi hareket halindeyken olması. Yoksa park halinde üzerine kar, tabela, kiremit vs. düşmesi olağan sayılabilir. elbette dikkat etmek lazım park edilecek yere. E ben napıym kapalı otoparka girerken yolda yakalandımaynı olay aynı tarihlerde bizimde başımıza geldi, eşimin kullandığı peugeot aracın üzerine park halindeyken 8 kat yukarıdan buz düştü. ön cam çatladı ve tavanın küçük bir kısmında deformasyon oldu. rüzgarlı,yağışlı ve kar yağışı sonrası havanın ısınmaya başladığı günlerde park ederken bina ve ağaç altına parketmemekte fayda var.