Astra milyonda bir olacak hazarlı kar kazası...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eser06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fotograflari simdi gorebildim buyuk gecmis olsun cok sinir bozucu bi kaza

Benim önceki aracımın tavanına saksı düşmüştü, o günden beri aracımı bilmedigim bir yere park ederken kafamı yukarılara kaldırıp riskli birşey varmı diye kontrol ederim...

Benim önceki aracımın tavanına saksı düşmüştü, o günden beri aracımı bilmedigim bir yere park ederken kafamı yukarılara kaldırıp riskli birşey varmı diye kontrol ederim...

Size de geçmiş olsun. Benim kazam park halindeyken olmadı hareket halindeyken oldu.

Son düzenleme:
Hayret bir şey diyorum. Bu kadarı gerçekten milyonda bir olabilir herhalde. Geçmiş olsun.

Güncel güncel güncel

Yine heryer bembeyaz. dikkat edin sizin başınıza gelmesin

Hiç aklıma gelmezdi böyle birşey olacağı oluyormuş demekki bir daha yaşanmaması dileğiyle.

Yine kar yapdı Ankaraya. Ben yine uyarımı yapayım...

Çok geçmiş olsun üzüldüm valla.. hem araca yazık hemde zarar etmişsiniz emeğinize paranıza yazık ama şükretmeli insan.. gerçekten ön cama düşebilirdi de..

bu arada 150 kilo olması lazım diyen servise yüksekten düşen cisimlerim hareketle birlikte hız, hızla birlikte güç kazandığını hatırlatmak lazım.. 8. kattan tepesine küçücük taş atsam soluğu hastanede alır... :mad:

Geçmş olsun çok üzüldüm...ne yazık kı ülkede yasa yok uygulayan zaten yok normalde çatı yapılırken kar tutucular yapılmalı ama devlet yok mütahitlerdede ne yazık kuruş hesabına düşmüş yapmaz...mazallah altında insan geçse zaten olmuyormu bu ülkede ama kimse önlem almak için uğraşmıyor...bu arada zararı bina ödemek zorunda biliyormusun bilmem hatta bakın bina kaldırımında karları temizlemek binaya aittir ve kayan düşen olursa hastane masrafları binaya aittir. resim ekliyorum kar yakalama sistemi ile ilgili
images

Geri