11 Ara 2007 #21 C coyote Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Eki 2006 Mesajlar 985 Tepkime puanı 0 Puanları 0 kromları ne kadara yaptırdın bende düşünüyorumda bagaj çıtası kapı kolu ve yan çıtalara ..
11 Ara 2007 Konuyu Başlatan #22 B bülent58 Bilgi Girilmemiş otopar'ı tavsiye ederim omsanın ürünlerini satıyor senin araç focus fiyat değişir ben komple 260 ytl verdim kapı çıta+cam çıta+kapı kol çıta
otopar'ı tavsiye ederim omsanın ürünlerini satıyor senin araç focus fiyat değişir ben komple 260 ytl verdim kapı çıta+cam çıta+kapı kol çıta
11 Ara 2007 #23 C coyote Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Eki 2006 Mesajlar 985 Tepkime puanı 0 Puanları 0 bülent58' Alıntı: otopar'ı tavsiye ederim omsanın ürünlerini satıyor senin araç focus fiyat değişir ben komple 260 ytl verdim kapı çıta+cam çıta+kapı kol çıta Genişletmek için tıkla ... çok soru sormuş olacam ama bunların mat olanları varmıdır acaba krom çok parlıyor jantlarda mat aluminyum olduğu için sırıtmasın sonra
bülent58' Alıntı: otopar'ı tavsiye ederim omsanın ürünlerini satıyor senin araç focus fiyat değişir ben komple 260 ytl verdim kapı çıta+cam çıta+kapı kol çıta Genişletmek için tıkla ... çok soru sormuş olacam ama bunların mat olanları varmıdır acaba krom çok parlıyor jantlarda mat aluminyum olduğu için sırıtmasın sonra
11 Ara 2007 #24 C coyote Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Eki 2006 Mesajlar 985 Tepkime puanı 0 Puanları 0 senin aracın resmini eklersen bana çok yardımcı olacak senin araçta gri benimkide gri. şimdiden teşekkür ederim.
senin aracın resmini eklersen bana çok yardımcı olacak senin araçta gri benimkide gri. şimdiden teşekkür ederim.
11 Ara 2007 #25 KADIOGLU Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Haz 2007 Mesajlar 576 Tepkime puanı 0 Puanları 0 ben yüce hünkar opel servisine sordum, sadece 4 tane cam çıtasına 200 ytl dediler
11 Ara 2007 #26 C coyote Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Eki 2006 Mesajlar 985 Tepkime puanı 0 Puanları 0 KADIOGLU' Alıntı: ben yüce hünkar opel servisine sordum, sadece 4 tane cam çıtasına 200 ytl dediler Genişletmek için tıkla ... yücehünkardan çektiklerimi hiç anlatmayım arabayı değiştirmemdeki en büyük sebeblerden biridir onlar
KADIOGLU' Alıntı: ben yüce hünkar opel servisine sordum, sadece 4 tane cam çıtasına 200 ytl dediler Genişletmek için tıkla ... yücehünkardan çektiklerimi hiç anlatmayım arabayı değiştirmemdeki en büyük sebeblerden biridir onlar
11 Ara 2007 Konuyu Başlatan #27 B bülent58 Bilgi Girilmemiş KADIOGLU' Alıntı: ben yüce hünkar opel servisine sordum, sadece 4 tane cam çıtasına 200 ytl dediler Genişletmek için tıkla ... servislerin hepsi böyle kazıkçı zaten,ayna çerçevesi sordum ben opelde 200 ytl dedi,original aldım x opel bayisinde 50 ytl
KADIOGLU' Alıntı: ben yüce hünkar opel servisine sordum, sadece 4 tane cam çıtasına 200 ytl dediler Genişletmek için tıkla ... servislerin hepsi böyle kazıkçı zaten,ayna çerçevesi sordum ben opelde 200 ytl dedi,original aldım x opel bayisinde 50 ytl
11 Ara 2007 Konuyu Başlatan #28 B bülent58 Bilgi Girilmemiş coyote' Alıntı: senin aracın resmini eklersen bana çok yardımcı olacak senin araçta gri benimkide gri. şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... kapı çıtaları hariç alttaki linkte kapı kolu ve cam çıta resimlerini görebilirsin
coyote' Alıntı: senin aracın resmini eklersen bana çok yardımcı olacak senin araçta gri benimkide gri. şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... kapı çıtaları hariç alttaki linkte kapı kolu ve cam çıta resimlerini görebilirsin
11 Ara 2007 #29 KADIOGLU Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Haz 2007 Mesajlar 576 Tepkime puanı 0 Puanları 0 coyote' Alıntı: yücehünkardan çektiklerimi hiç anlatmayım arabayı değiştirmemdeki en büyük sebeblerden biridir onlar Genişletmek için tıkla ... yüce hünkara 3 kere gittim, çıta fiyatları hariç hiç bir problemle karşılaşmadım şimdiye kadar ama kötü bir namı var piyasada.
coyote' Alıntı: yücehünkardan çektiklerimi hiç anlatmayım arabayı değiştirmemdeki en büyük sebeblerden biridir onlar Genişletmek için tıkla ... yüce hünkara 3 kere gittim, çıta fiyatları hariç hiç bir problemle karşılaşmadım şimdiye kadar ama kötü bir namı var piyasada.
11 Ara 2007 Konuyu Başlatan #30 B bülent58 Bilgi Girilmemiş KADIOGLU' Alıntı: yüce hünkara 3 kere gittim, çıta fiyatları hariç hiç bir problemle karşılaşmadım şimdiye kadar ama kötü bir namı var piyasada. Genişletmek için tıkla ... uzak dur bence o servisten
KADIOGLU' Alıntı: yüce hünkara 3 kere gittim, çıta fiyatları hariç hiç bir problemle karşılaşmadım şimdiye kadar ama kötü bir namı var piyasada. Genişletmek için tıkla ... uzak dur bence o servisten