astra sedan full paket ve grafik bilgi ekranı için yardım

DamnedsouL

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:sorry:merhaba arkadaşlar astra sedanda full paket hangisi acaba her resimde baska bir görünüyor araç ayrıca FCFC7F07118445379579ECB3FAC49B2B.jpg resim bendeki ekrandan diğer bilgi ekranı ve anvigasyonu nereden nasıl ne kadara taktıra bilirim bu aracın full özellikleri ve opsiyonları nelerdir yardımcı olursanız walla ice kafam karıstı. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• adsız.webp
    adsız.webp
    70.8 KB · Görüntüleme: 92
  • adsız1.webp
    adsız1.webp
    71.9 KB · Görüntüleme: 76
  • FCFC7F07118445379579ECB3FAC49B2B.webp
    FCFC7F07118445379579ECB3FAC49B2B.webp
    31 KB · Görüntüleme: 105
:sorry:merhaba arkadaşlar astra sedanda full paket hangisi acaba her resimde baska bir görünüyor araç ayrıca FCFC7F07118445379579ECB3FAC49B2B.jpg resim bendeki ekrandan diğer bilgi ekranı ve anvigasyonu nereden nasıl ne kadara taktıra bilirim bu aracın full özellikleri ve opsiyonları nelerdir yardımcı olursanız walla ice kafam karıstı. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
bu navigasyon sistemi cosmo modellerinde var.

yardım için sağol meraklı baktım fiyatlara artık parça parça alma yoluna gidicem çok sağol.

rehaizmir abicim ya sedan cosmo satan bayi bulamadım ben tr de acaba tr yemi gelmedi yada benmi bulamadım arabayı :(

Cosmo yıl olarak eski modellerde kalmadımı abi ?Eğer cosmo şimdiki Essentia + Konfor paketinden daha yüklüyse bizde ona göre 2 3 yaşında bi araba bulalım kendimize

ülkemize gelen astra cosmo larda navi olayı yoktu bilginizeee

Ülkemize neyi adam gibi getirdilerki o olsun

yani söle dim yeni astralarda sedan kasa cıkmıcakmıs artık son cıkan sedan kasalarda ise tek tip war yani 2 tip aslında birisi enjoy birisi enjoy111.yıl paket diye geçiyor daha fazla özellik war ancak genede dolu kısmında dolu eksık cıkıyor bakınca en basıtı bızım 2005 model vectrada wardı lastik basınc sensörü 2011 model full diye sattıkları arabada yok turbo seceneği yok benzinlilerde mesela yol bilgisayarı diye kakaladıklar sey sadece benzin ölçümü yapıyor 2000 model cdx lerde bile wardı yanı yani hatta 99 cdxler diyim işte insan alıyor sonra böle sinir oluo küçük ayrıntılar basta dikkat çekmiyor ama ilerde batıyor adamın gözüne:( bide opelin sitede fiyat listesi kısmı acılmıo acaba yeni kasa astra lardaki opsiyonların aynısını aynı fiyata sedanada yaparlarmıkine?

Fiyat listesinimi yeniliyolarki acaba:D indirim yaparlarmı :D

keşke abi ben istiomki insin opsiyonlarıda versinler sedan a da bende alım turbo paketle navigasyon u birde lanet olasıca lastik basınç sensörünü:D

Geri