Ynt: Astra Sedan ile yola devam
Şimdi sis farı işini tekrar takip ediyorsun o zaman yavuz abi
Şimdi sis farı işini tekrar takip ediyorsun o zaman yavuz abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orhan ayvayi yedin bu sefer bedava yapma.adRe J link' Alıntı:şimdi sis farı işini tekrar takip ediyorsun o zaman yavuz abi
Henüz bizde yapamadık bülent abi siparişleri verdik mücahitle saolsun volkan kardeşimiz (hosta) yardımcı oldu elimize ulaştığında bir inceleyeceğiz ardından uygulamaya geçeceğiz ben izinden dönünceBÖLENT link' Alıntı:Orhan ayvayi yedin bu sefer bedava yapma.
1. Hakkini kullandi ucretsiz olarak. 011zaa
Hahaa adamda fena yiyo hani. Tabagi yutcak nerdeyse.adRe J link' Alıntı:Henüz bizde yapamadık bülent abi siparişleri verdik mücahitle saolsun volkan kardeşimiz (hosta) yardımcı oldu elimize ulaştığında bir inceleyeceğiz ardından uygulamaya geçeceğiz ben izinden dönünce
Bu kez bi etli ekmek yerim kızdı geçenki geldiğimde tok gelmeme bu kez aç geleceğim
Arzu Okay - Aç adam böyle yer işte
Cuma öğleden sonra musait olurum. Gerekirse bir macera atlar geliriz odak ta bekleriz herkesiOGOKTAS link' Alıntı:Yavuzum Cuma günü gündüz olursa mutlaka ayarlarım işleri görüşürüz, Cumartesi günü de telefonla her türlü yardımcı olurum
Edit : Maşallah çok güzel tekrar güle güle kullan
Hahaaa sen istanbulda hic cuma trafigi gormedin tabiii tuzla-odak dur kalk anaz 2 saatte gelirsin.WeReWoLF link' Alıntı:Orhan sen yeterki yiyecem de kardeşim. Ben açtım sayende aç aç eve kadar geldim.
Mucahit navi işini bir halledeyim sonrasında hepsi kolay. Arabami park edemiyorum. Çok uzun yahu
Artik araba CDTI Bülent abi hiç farketmez yavuz abiyeBÖLENT link' Alıntı:Hahaaa sen istanbulda hic cuma trafigi gormedin tabiii tuzla-odak dur kalk anaz 2 saatte gelirsin.
Duz vites arabaya isyan edersin.