Astra Sedan ile yola devam

Ynt: Ynt: Ynt: Astra Sedan ile yola devam

B֜LENT link' Alıntı:
Cumartesi ufaktan bulusuruz özdemir. Yavuzun araba dizel rahat rahat gelirde adam istanbulu bilmiyo yanlislikla silivriye gitmesin.  011zaa

Abi Cumartesi akşamı çok önemli ve değerli misafirlerimiz gelecek, dolayısı ile Cumartesi gündüz bizim hatunun emrine amade olmam lazım :)

Merak etme abi Ben Bahçeşehir gişelerde gerekli önlemleri alırım Silivri'ye geçmemesi için  :D :D

Ynt: Ynt: Ynt: Astra Sedan ile yola devam

MeRt link' Alıntı:
Yavuz abi hayırlı olsun.  :)

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
Teşekkür ederim Mertim çok sağol.

Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Astra Sedan ile yola devam

B֜LENT link' Alıntı:
Cumartesi ufaktan bulusuruz özdemir. Yavuzun araba dizel rahat rahat gelirde adam istanbulu bilmiyo yanlislikla silivriye gitmesin.  011zaa
Tutmayın küçük enişteyi :)

Beyler işin şakası ben gerçekten istanbul u hiç bilmiyorum.sadece bildiğim ATAT֜RK Hava Limanı o da zorunlu olarak :) Tuzladan oraya geçebilmem için uzman bir rehber lazım bana :)

Ynt: Astra Sedan ile yola devam

WeReWoLF link' Alıntı:

Beyler işin şakası ben gerçekten istanbul u hiç bilmiyorum.sadece bildiğim ATATÜRK Hava Limanı o da zorunlu olarak :) Tuzladan oraya geçebilmem için uzman bir rehber lazım bana :)

abi hiç bir yere sapma dümdüz git direk atatürk havalimanına gidiyor :) Ama sakın bir yere sapma yolu takip et. boğaziçinden geçiyorsun sonra devam. Ayrıca navigasyon telefondan aç çok rahat gidersin. Odak yer olarak çok kolay bir yerde. Bulursun rahatça :) Kaybolursan dön izmite gel misafirim ol :D

Ynt: Astra Sedan ile yola devam

sallierim link' Alıntı:
Sedan candır abi hayırlı olsun  greatt
Deniz Bazen sedan alsaydım diyorum bende ileriye dönük uzun yıllar kullanacağım için arka tipi çok hoş görünüyor :)
Ama hb in daha sportif durduğu kanaati ile tercihim hb olmuştu :)
HB veya Sedan farketmez sonuçta astra güzel araç yahu :D

Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Astra Sedan ile yola devam

WeReWoLF link' Alıntı:

Beyler işin şakası ben gerçekten istanbul u hiç bilmiyorum.sadece bildiğim ATAT֜RK Hava Limanı o da zorunlu olarak :) Tuzladan oraya geçebilmem için uzman bir rehber lazım bana :)

Yavuzum Cuma günü gündüz olursa mutlaka ayarlarım işleri görüşürüz, Cumartesi günü de telefonla her türlü yardımcı olurum  :)

Edit : Maşallah çok güzel tekrar güle güle kullan

Geri