Ynt: Astra Sedan Ne Kadar Hızlı
aheuaeue valla hız filan diyoruzda aslında cok gereksiz bir ugras bu sedan kasa için. "gtc" filan ya da en azından "modifiye hb" ile "hız" yanyana daha güzel duruyor tabi bu benm fkrim .d allah cumlemizi kazadan beladan korusun hepsi bir yere kadar sonuçta. gelip geçici hevesler hepsi. arabayı almadan önce şöyle yapcam böyle yapcam diodum şimdi adam akıllı binmiyorum bile kapının önünde kirlen yıka döngüsünde
evgin link' Alıntı:malatya elazığ bölgesinde rakım yüksek olduğu için karşılaştığınız hava direnci daha az olacağından, deniz seviyesindekinden 5-10 km daha fazla yapmanız mümkün. ama emme manifoldundan giren temiz hava basıncı düşeceğinden maks. motor gücü azalabilir. ben 217 yaptım bursa otobanında araç 1700km deydi. en son lefkoşa mağusa yolundaki düzlükte 205 i gördüm, yanımdaki arkadaş uykudan uyanıp kapıkoluna yapışınca yavaşladım
aheuaeue valla hız filan diyoruzda aslında cok gereksiz bir ugras bu sedan kasa için. "gtc" filan ya da en azından "modifiye hb" ile "hız" yanyana daha güzel duruyor tabi bu benm fkrim .d allah cumlemizi kazadan beladan korusun hepsi bir yere kadar sonuçta. gelip geçici hevesler hepsi. arabayı almadan önce şöyle yapcam böyle yapcam diodum şimdi adam akıllı binmiyorum bile kapının önünde kirlen yıka döngüsünde