Astra Sedan

oktayszgn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
astra sedanda emniyet kemeri sesli uyarı sistemi servislerde açtırılabiliyormu bunu yaptıran varmı?

aynı dert bende de var. bugün iş yoğunluğundan gidemedim.kısmetse yarın gitcem. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olsun

bence uyarı vermemesi çok güzel hiç elletmeyin derim ben

yok arkadaş. biz alışmısız emniyet kemeri takmamaya. sonra araç alırken airbag var mı diye bakıyoruz. emniyet kemeri takmadan airbag lar katil oluyor. bunu hiç düşünmüyorsunuz. öyle sesle uyarı verince rahatsız olursun ve takıyorsun. aslında can güvenliğini arttırıyorsun ama kimse farkında değil

taksiciler iyi yapıyor aslında.tamam kemer olmadan airbag zararlı ama adamlar bütün gün arabanın içinde,çok kullanılıyor,sıkar o kemer bir süre sonra.adam rahat edemez.çok kullanılan arabalarda kemer kullanılmıyor maalesef.en iyisi kemerin demir ucunu söküp,yuvaya takmak veya arkadan bağlamak:)ama ben kemer takmadan şurdan şuraya gitmem

astralarda da kemeri arkadan takıyorlar. çok gördüm böyle. ama kazanın ne zaman geleceği belli olmaz. bence kemeri hep takalım

vay be.2008 model bir astrada emniyet kemeri ışığı yok ama 98 model bir vectrada var:)suç yine opelde.neden malzemeden çalarsınki.birçok insan showrooma gidip astraya bakıp,hararet göstergesi olmadığı için vazgeçiyor ki bende öyleyim.ben motorun sıcaklığın her an için görmeden rahat olamam.

ben şu bilgisayar kısmına giriyorum. ordan sıcaklık, gerçek hız fln hepsini görüyorum. ama ciddi ciddi opelin şu emniyet kemerini kaldırdılarsa çok ayıp ederler. gerçi birçok değişik marka araçta böyle bişey yok. ben eski astramdan alıştığım için şimdi olmasını istiyorum

tamam bilgisayardanda bakılır ama seyir halinde zor.gözüm hep hararet göstergesindedir benim.bu yüzden astra bana ters:)

Geri