Astra Sedan

bence de zaten otomatik kapanan herhangi bir tesisat varsa bunların hepsinin kumanda ile kapatılabilmesi gereklidir. camları kapatıyorken sunroof'u kapatmamak kadar saçma birşey olur mu?

kumandayla hem sunroof hem de katlanır aynaların da kapanması lazım.

ben yazmayan ekstra şeyler istemiyorum. fakat yazan özelliğide bulamamak çok üzdü beni. neyse şikayet ettim. başka yapacak bişeyim yok. ama opel astra gerçekten çok güzel. valla kullanırken acaip zevk alıyorum. eski astra mı ararım diye düşünmüştüm ama şimdikide harika

Arkadsim En Guseli Disardan Guzel Bi Alarm Taktircaksin Kendi Aracin Anahtarina Bagli Cam Kaldirma Modullu Olanlarindan O Kesin Kapatir Yaktigin Benzine Verdigin Telefon Parasina Degmez Ya Tamm Haklisin Hakkini Aricaksin Ama O Cumlu Varya Tum Degistirme Hakki Oplede Saklidir Adam Kendini Almis Guvenceye Yani

evet hott buzz. adamlar kendini bir cümleyle garantiye almış. ama herkes hakkını arasın. avrupa bu yüzden kaliteli araçlara biniyor. bizler de hakkımızı arayalım. neyse yapcak bişey yok. büyük bir ihtimalle alarm taktırcam. tabiki kaliteli bişeyde pahalı oluyor. biraz daha zamanı var

Arkadsim En Guseli Disardan Guzel Bi Alarm Taktircaksin Kendi Aracin Anahtarina Bagli Cam Kaldirma Modullu Olanlarindan O Kesin Kapatir Yaktigin Benzine Verdigin Telefon Parasina Degmez Ya Tamm Haklisin Hakkini Aricaksin Ama O Cumlu Varya Tum Degistirme Hakki Oplede Saklidir Adam Kendini Almis Guvenceye Yani

sonradan takılan alarmlar sunroof'u otomatik olarak kapıyormu ki? hadi diyelim 4 cam için kanalı var, sunroof için de var mıdır ?

var kardeş var.her şey için modül var. cam ve sunroof modüllü modeller çoookkkk.

Opel Astra HB'nin el kitabında sunroof'la ilgili olarak, dışardan kapatmayla ilgili bir bilgi yazmıyor. Sedan'da yazması açıkçası çok ilginç.

sunrooflar farklı. hb de büyük sunroof var. sedan da küçük sonroof var. sedan ve hb kitapları farklı tabiki. ayrıca yazmaması daha iyi. yazıpta bu özelliği aracında görememek daha kötü:DD

Geri