Astra sfi vs 106 gti vs 306 gti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fır@t
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Umut'u bırakmaya giderken musallat olan VTI'ı hatırlıyormusun Alper? Ben arabayı unuttum ama adamların yüzlerindeki ifadeyi hiç unutamam.. :)

hehe unuturmuyum abi o yüzü senden hırs yaptı beni enkada buldular senin kadar olmasada aynı ifadeyi 2.kez görünce daha bi çok güldüm :)

Ya byler zaten 106nın bi kere segment farkı var ona bi tane 94 corsa bulsak zaten corsa onun canına ot tıkar hiç böle muhabbette gerenk yokkk eğer yanlışsam düzeltin:D
Fanatikliğin bu kadarı:kop:

Kelimenin manasıyla 106 içinden geçer corsa'nın ne kadar tabutda olsa hala çok güzel giden araçlar. Çoğu apaçilerin eline düştü ne yazıkki:(

Kelimenin manasıyla 106 içinden geçer corsa'nın ne kadar tabutda olsa hala çok güzel giden araçlar. Çoğu apaçilerin eline düştü ne yazıkki:(
:kop: :kop:
Ta abi hiç sorma yaa bizim arkadaşın gsi geçince dedim heralde corsalarda 120 bg zannettim işin bi doğrusuda bu :D yanlız benim kasırgayla hemen hemen aynıymış meğersem sadece 50 kg farkı var benimki biraz daha hantalmış anladığım kadarıyla;)
Corsa gsi:950 kg , 109 bg (saolsun Alper bai söledi)
Kasırga ise:1000 kg,100 bg
aradaki 50 kgnun farkı işte:( halbuki corsadada şöle bi 120 bg olsaydı ii araç olurlardı ama işte neyse olsun abi sağlık olsun GTİ ayrıca tam APAÇİLER acıyorum o araçlara :(

sanırım dediğin gsi ı biliyorum kırmızı tampon altında eki olan bi corsa olacak ama o araba ben en son gördüğümde yüklü değildi. bence sizin denediğiniz 106lar çok iyi durumda değildir. fakat şunu tekrarlayım doğru bi modla corsa çok başarılı olabilir...

Alper'im senin araban artık Corsa değil kendini kandırma.. :]

lnd ve mavigsi ile kalkmak istiyorum bende videoya kameraya çıkmak istiyorum...

yediğim boy önemli değil mavigsi dan nasılsa lnd yi geçerim.

dereceliyide bulduk ama ben dereceli takmadan önce yapalım organizasyonu mavi gsi a anca dereceli olursa yaklaşabiliriz...

Alper'im senin araban artık Corsa değil kendini kandırma.. :]

yok be Onur'um hala bildiğin corsa işte ama o kendini c20xe sanıyo :D

lnd ve mavigsi ile kalkmak istiyorum bende videoya kameraya çıkmak istiyorum...

yediğim boy önemli değil mavigsi dan nasılsa lnd yi geçerim.

dereceliyide bulduk ama ben dereceli takmadan önce yapalım organizasyonu mavi gsi a anca dereceli olursa yaklaşabiliriz...

ben senle kalkmam kanka sonra 1,4de geçildi derler :)

nası düşmesin 7000 e corsa gsi 8000 e 106 varsa apaçide komançide hatta şerıff thytss :):) da binecek napıcaz :)

Son düzenleme:
Geri