Astra sfi vs 106 gti vs 306 gti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fır@t
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İşte Yavuz abi bu kavgada bile sölenmezdi belki mavi ciyasayın kendien göre sorunları vardır belki:D tamam belki klasman olarak passat çok abartı ama:D napacaksın yanii olmaz die bişey yok:D yanlız Alper abi çipin yanına bi çip dahamı taksak:) olmadı ödünç turbo alır takarız(sanki pazardan domates alıyoz):D

doğru klansmanım değil :) ama naparsın sonuçta arkadaşımız biz kaşımazsak elin yabancısı kaşır kötü olur :D

ama öyle boş boş olmaz mangalına olsunda bari bişeye benzesin en azından etin keyfi çıkar :D sonra isli ellerinle kaşırsın kendi kendini :)
Alper bai nerden çıkardın ya:( şimdi inegölleri alacaksın mangalı yakacaksın offfff... o hele cıssssss... sesi yokmu adamı bitiriyo zaten :D öle kapışmaya can kurban altı üstü üç gün dört gün sonra unutulur gider ama o damağımda ki lezzet bi ay gitmez:kop:

doğru klansmanım değil :) ama naparsın sonuçta arkadaşımız biz kaşımazsak elin yabancısı kaşır kötü olur :D
Walla öle kaşınmaya can kurban alper abi gel istersen Kasırgaylada kalk istersen hatta kütahya yolu süper ordanda musa barajına gider inegölleri mangalda yaparız:) zaten 50 lik benzin attım napacağımı bilmiyorum heralde bu gidişle ilk cezamı yicem :( böle fırsat kaçmaz derim Alper abi:)

konu neydi nereye geldi:(

Neyse işin kısası özü.

TRAFİGE KAPALI alanda deneme yapılıp video ya cekilip forumda yayına verilecektir:)...

daha sonraki uygun bi mekanda mangal yakmaya gecilip günün keyfi cıkarılacaktır.

benim amacım zaten mangal yakmaktı:D

İstanbuldan misafirlerimizide bekleriz;)

konu neydi nereye geldi:(

Neyse işin kısası özü.

TRAFİGE KAPALI alanda deneme yapılıp video ya cekilip forumda yayına verilecektir:)...

daha sonraki uygun bi mekanda mangal yakmaya gecilip günün keyfi cıkarılacaktır.

benim amacım zaten mangal yakmaktı:D

İstanbuldan misafirlerimizide bekleriz;)

Zaten bu aralar kaşıntım var Samet,gelmemek için zor tutuyorum kendimi..

Özledim valla

Geri