pek yakında video yayında
ben dayılanmadım GÜCCÜK corsaya ama kaşıyalım bariii
ama öyle boş boş olmaz mangalına olsunda bari bişeye benzesin en azından etin keyfi çıkar sonra isli ellerinle kaşırsın kendi kendini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pek yakında video yayında
ben dayılanmadım GÜCCÜK corsaya ama kaşıyalım bariii
İşte Yavuz abi bu kavgada bile sölenmezdi belki mavi ciyasayın kendien göre sorunları vardır belki tamam belki klasman olarak passat çok abartı ama napacaksın yanii olmaz die bişey yok yanlız Alper abi çipin yanına bi çip dahamı taksak olmadı ödünç turbo alır takarız(sanki pazardan domates alıyoz)
Sorma ya çip dedinmi bi soğuyu variyom araçtan nedendir bilinmez arkadaşın aracı randumandan çıkarmış walla onun yalancısıyım o nasıl bişeuy oluyorsa abilerimizden öğrenebilirmiyiz
Alper bai nerden çıkardın ya şimdi inegölleri alacaksın mangalı yakacaksın offfff... o hele cıssssss... sesi yokmu adamı bitiriyo zaten öle kapışmaya can kurban altı üstü üç gün dört gün sonra unutulur gider ama o damağımda ki lezzet bi ay gitmezama öyle boş boş olmaz mangalına olsunda bari bişeye benzesin en azından etin keyfi çıkar sonra isli ellerinle kaşırsın kendi kendini
Walla öle kaşınmaya can kurban alper abi gel istersen Kasırgaylada kalk istersen hatta kütahya yolu süper ordanda musa barajına gider inegölleri mangalda yaparız zaten 50 lik benzin attım napacağımı bilmiyorum heralde bu gidişle ilk cezamı yicem böle fırsat kaçmaz derim Alper abidoğru klansmanım değil ama naparsın sonuçta arkadaşımız biz kaşımazsak elin yabancısı kaşır kötü olur
Walla dediğin doğru Erman abi zaten çipi elden düşme aldıydık bide sanaide yalvar yakar taktırdıydık yani sonrada sonucu o olmuş benim yeni haberim olduİşinin ehli biri yaparsa en güzel bişey...
konu neydi nereye geldi
Neyse işin kısası özü.
TRAFİGE KAPALI alanda deneme yapılıp video ya cekilip forumda yayına verilecektir...
daha sonraki uygun bi mekanda mangal yakmaya gecilip günün keyfi cıkarılacaktır.
benim amacım zaten mangal yakmaktı
İstanbuldan misafirlerimizide bekleriz
Zaten bu aralar kaşıntım var Samet,gelmemek için zor tutuyorum kendimi..
Özledim valla
Benim arabayla gidelim diyecem de 3 depo= 500 YTL
Uçakla gitsek daha iyi.