astra tekleme, yetkili servis de bulamadı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan keno
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
keşke anlaşarak o işlemleri yaptırsaydın. ben kime gittiysem eğer sorunum giderilmezse yaptığı işlem için 5 kuruş vermeyeceğimi söylemiştim... bayada faydasını gördüm

Ders aldım artık, aynı anlaşmayı ben de senin gibi yaparım. Yorumların için teşekkür ederim...

Allah yardımcın olsun kardeş....Çok sinir bozucu birşey,seni çok iyi anlıyorumm.

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=29812

ya kardesım dostum su lınke bı baksana aynı seylerı yasadım 3 hafta boyunca aracımın herseyı degıstı sorun beyınde cıktı motorun hemen yanındankı beyın..bır cıkma beyın taktır dene olmazsa olmaz zate benım sorun böle halloldu...

cok ugrastım sınırımden arabayı gıdıp bıyere cakacaktım nerdeyse...aynı seylerı yasadım araba sıfır oldu nerdyese hersey degıstı ne egr kaldı ne kelebek.ne bujı ne kurum temızlıgı rektıfıyelı ne katalızor map sensöru, dedımya sorun beyınde motorun hemen solundakı beyınde cıktı herseyı tum yakıt duzenını gaz yemesını ayarlıyor..önce bır cıkma taktırdım ıkıgun denedık sora 600 ytl ye satın aldım sıfırı 1500 ytl...sımdı sorunsuzum

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=29812

ya kardesım dostum su lınke bı baksana aynı seylerı yasadım 3 hafta boyunca aracımın herseyı degıstı sorun beyınde cıktı motorun hemen yanındankı beyın..bır cıkma beyın taktır dene olmazsa olmaz zate benım sorun böle halloldu...

Murat bey daha önce yazdığınızda okudum da ben eskişehirdeyim burada ne çıkma var ne de doğru düzgün yedek parçacı. buradaki parçacılar da servis fiyatından biraz yüksek fiyata parça satıyor. Bu nedenle bu aralar izmire gitme ihtimalim var, gittiğimde oradaki yetkili servsilere gitmeyi düşünüyorum. Buradaki yetkili servis anlamıyor. bir de sizin arızanızda hata kodu ne veriyordu? bende silindirlerde tekleme hatası veriyor...

Murat bey daha önce yazdığınızda okudum da ben eskişehirdeyim burada ne çıkma var ne de doğru düzgün yedek parçacı. buradaki parçacılar da servis fiyatından biraz yüksek fiyata parça satıyor. Bu nedenle bu aralar izmire gitme ihtimalim var, gittiğimde oradaki yetkili servsilere gitmeyi düşünüyorum. Buradaki yetkili servis anlamıyor. bir de sizin arızanızda hata kodu ne veriyordu? bende silindirlerde tekleme hatası veriyor...

arıza kodu sapaglam parcalara verıyordu..egr dedı degıstırdım gene verdı bı ara sol teker arızası bıle verdı ne dıyım kı sana,,,bana araban conta yakıyor bıle dendı servısten dostum..oyuzden kımselere ınanıp bol bol parca degıstırıp benım gıbı parcalanma ımkanın olsa denesen bır cıkma beyın..yada yaptracagın yerlerle anlaş..arızam gıderılmesse para vermem gıbı...

arıza kodu sapaglam parcalara verıyordu..egr dedı degıstırdım gene verdı bı ara sol teker arızası bıle verdı ne dıyım kı sana,,,bana araban conta yakıyor bıle dendı servısten dostum..oyuzden kımselere ınanıp bol bol parca degıstırıp benım gıbı parcalanma ımkanın olsa denesen bır cıkma beyın..yada yaptracagın yerlerle anlaş..arızam gıderılmesse para vermem gıbı...

Tamam anlaşırım da, çıkma beyin de bakarım izmirden ancak bu araçların beyinleri sadece o arac için programlanıyormuş sanırım. Bu konuda bilginiz var mı benim herhangi bir bilgim yok ama yine de çıkma beyin bakarım. aracım 2004 astra g elegance twinport motorlu... yardımınız ve yorumlarınız için teşekkür ederim...

Tekleme probleminden anlamam ancak İzmire geldiğinde mutlaka 3. sanayideki Özüm opel'e uğramanı tavsiye ederim.Mümin usta problemi mutlaka çözecektir.Gerektiğinde izmirdeki bütün çıkmacıları da tanıdığı için elemanlarından birini göndertip çıkmacıları gezdirip içlerinden en iyisini almasını sağlıyor.Ben bakımlarımı yaptırırken dediğin gibi tekleme titreme gibi problemli birçok aracın gelip mutlu geri döndüğünü biliyorum.Umarım en kısa sürede probleminiz çözülür. Saygılar..

Geri