astra tekleme, yetkili servis de bulamadı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan keno
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öncelikle geçmiş olsun...Birkaç ay önce bende aynı problemi yaşadım ve en son pes edip arabayı sattım..Bende tecrübe ile sabit olmakla birlikte yeni takılan bobinde de arıza olabilir. Ayrıca buji kablolarınızda sıkıntı olabilir. sonuç olarak 3. silindirde ve birden fazla silindirde tekleme arızası veriyor. Üst kapağın açılıp kurum temizliği işlemi de ehil bir yerde yapılmadığı takdirde pek verimli olmuyor. Allah kolaylık versin...

yav aynı sorun bende de var,bnede kafayı yiyecem.Aynı silidirde kurum hatasını bende de vermişti.Ama bu kesin çözüm olacak mı yani açtırdık motoru,temizlettik silindir kapaklarını verdik o kadar parayı,tekrar aynı sorun devem ederse o zaman ne olacak.Arabadan iyice soğuttu bee

yav aynı sorun bende de var,bnede kafayı yiyecem.Aynı silidirde kurum hatasını bende de vermişti.Ama bu kesin çözüm olacak mı yani açtırdık motoru,temizlettik silindir kapaklarını verdik o kadar parayı,tekrar aynı sorun devem ederse o zaman ne olacak.Arabadan iyice soğuttu bee

yok abim olmuyo işte sorun beyinde cıkıyo. cıkmacılardan beyin deniceksin o da olmaz yani immobiliser işini nasıl hallediceksin cıkma bi beyin aldığında immo iptal ettirmen lazım onuda cıkmacı kabul etmez bu sorun benim aracta da var ben takmıyorum biliyorum düzelmicek. onceki aracım da omega idi onda da bu sorun vardı opelin hastalığı olarak görüyorum alt devirlerden hemen kacıyorum.

olsun böyle bu tekleme daha iyi!! diğer marka araclarda alt devirlerde resmen 'tutukluk' var bizdeki gibi tekleme diil o daha fena 1500-2000 devir arası gitmiyo araclar. takmıyorum sizede takmanızı tasvip etmiyorum harcıcak o kadar param yok değmezde ztn.

Kenan abi enjektörlerin durumu nedir kontrol ettilermi hiç?

Enjektörlerin durumuyla ilgili bir bilgim yok, ancak subaplar değişti. dün otobanda 180 yaptım, bassam daha gidecek. ama düşük devirde gidince hemen teklemeye yapmaya başlıyor.

Enjektörlerin durumuyla ilgili bir bilgim yok, ancak subaplar değişti. dün otobanda 180 yaptım, bassam daha gidecek. ama düşük devirde gidince hemen teklemeye yapmaya başlıyor.
kareşim
sorununu okudum öncelikle geçmiş olsun
sen direk git benzin pompanı ve filtreni değiş sorunun bitsin ok;)

kareşim
sorununu okudum öncelikle geçmiş olsun
sen direk git benzin pompanı ve filtreni değiş sorunun bitsin ok;)

Yalçın abi yorumun için öncelikle teşekkür ederim, ama sadece düşük devirde yapması benzin pompasından olabilir mi? Hafta sonu Eskişehir- İzmit-eskişehir yaptım 170-180 yaptım bassam daha gidecek benzin pompasında sorun olsa o zaman da tekleme yapmaz mı? Benzin filtresini daha önce değiştirmiştim ama pompayı değiştirmedim. 1500- 2000 devir aralığını gazdan ayapını çekmeden geçersem sorun olmuyor ama 1500 devirden sonra ayağımı biraz gazdan çekip tekrar bastığımda teklemeyi yapıyor...

Yalçın abi yorumun için öncelikle teşekkür ederim, ama sadece düşük devirde yapması benzin pompasından olabilir mi? Hafta sonu Eskişehir- İzmit-eskişehir yaptım 170-180 yaptım bassam daha gidecek benzin pompasında sorun olsa o zaman da tekleme yapmaz mı? Benzin filtresini daha önce değiştirmiştim ama pompayı değiştirmedim. 1500- 2000 devir aralığını gazdan ayapını çekmeden geçersem sorun olmuyor ama 1500 devirden sonra ayağımı biraz gazdan çekip tekrar bastığımda teklemeyi yapıyor...

senin sorunun benzin pompası dostum git değiştir inş düzelir benimde başıma geldi 2. viteste araba gaz keserdi teklerdi üst viteslerde bir problem yoktu meğer pompadanmış hepsini değişirdin bide onu değiştir bakalım banada motor beyninden demişlerdi

aynı sorun bendede vardi..buyuk ihtimalle enjektorlerden kaynaklaniyor..bende öle bi yıgılma vardı uyus oldum orjınal yenı enjektorlerını gecırdım ustune sımdı hıc bısı kalmadi.

güzel bir servise git ver arabayı bu arabayı yapın de. eğer yapamazsanız para vermem de olsun bitsin kardeş. şunu değiştir bunu değiştirle olmaz. cebinden para çıkıyor sonuçta. çok iyi niyetli servisler var özellerden bahsediyorum tavsiyelerle oralara gidebilirsin.

Geri