Astra yada Vectra ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sertan_c
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Astra vs Vectra yada ???

• Kullanılan toplam oy
    38
vectra daha ziyade 1.8 düşünüyorum olursa...
2.0 yakıt ve vergi yüzünden düşünmüyorum...

Aracınızdan memnunsanız değiştirmeyin ama b2 kasa ile astra arasında gerçekten uçurum var...

birde şuanda astra kullanan biri olarak şöyle bir artım var diye düşünüyorum,
artık opeli ve motorlarını kullanarak daha yakından tanıma imkanım olduğu için alırken daha seçici olabilirim, örneğin x motor değil de z motor bakarım, sonradan takılabilecek opsiyonlar için hazırlık olup olmadığına bakarım vs.

vectra ile astra kıyaslamak biraz garip olmuş elmanın tadı farklıdır armutun tadı farklıdır hangisi güzel derseniz ikisininde kendine has artıları illa vardır..

vectra b gayet güzel stabil bir araç kendini ispatlamış piyasada sindirmiş bir araba donanım klassman segment açısındanda vectra astranın kıyaslanabilicek bir rakibi değil abisidir aynı aileye üye araçlar neticede biri abidir diğeri kardeş astra ufak kardeşdir abisi vectradır büyük abisi omegadır.. yani bence kıyaslamak çok yanlış..

ben de vectra b diyorum.

hımm zor bir soru olmuş. otomatik vites olunca vectralarda 1.6 otomatik yok sanırım. astra cd 1.6 otomatik. vectra otomatikere pek alışkın değilim belki de astra cd otomatik kullanmamdandır. ama yıpranmamış bir vectra bulmak gayet zor. vectanın dış dizaynı güzel astranın iç dizaynı. konsolu vitesi direksiyonu koltuk döşemesi hepsi vectradan iyi. fakat özel şartlarına bak. ha bir de ağrımaz baını ağrıtmaya kalkma takas veya elindekini satıp vectra alma gibi lüzumsuz maceralarla . bunun yanında kim ne dese desin 1.6 vectarnın yüzüne bile bakmam astra cd varken. 2.0 ve üstü vectralara da hakkını veririm. onlara laf yok. 1.6 astrayla 1.6 vectrayı aynı ışıkta iki kez geçebiliyorum. bir nevi etrafından dolanma olayı.

Son düzenleme:
vectra ile astra kıyaslamak biraz garip olmuş elmanın tadı farklıdır armutun tadı farklıdır hangisi güzel derseniz ikisininde kendine has artıları illa vardır..

vectra b gayet güzel stabil bir araç kendini ispatlamış piyasada sindirmiş bir araba donanım klassman segment açısındanda vectra astranın kıyaslanabilicek bir rakibi değil abisidir aynı aileye üye araçlar neticede biri abidir diğeri kardeş astra ufak kardeşdir abisi vectradır büyük abisi omegadır.. yani bence kıyaslamak çok yanlış..

kısaca büyüklerimizi sayalım, küçüklerimizi sevelim. :rolleyes:

vectra yı kullanan ve tadını bilen asla vectrasız yapamaz die düşünüyorum;)

Geri