ASTRA - Yeni City

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yeyilmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
civic kasası ıle astranın kasasını bir tutmak mumkun degıl(görsellikden bahsetmıyorum)iç mekan kalıtesı olarakda astranın ezıcı ustunlugu vardır(genıslıgınden bahsetmıyorum cıvıc daha genıstır).evet bende yenı cıvıc dıs tasarımını güzel buluyorum ama.birazda bana kalıte lazım.astradakı yol tutusunuda yabana atmamak lazım.honda bu konuda ne kadar ıyı biliyormusun??

hayır yeni city tasarımıyla civicten önde bence..

2009-new-yeni-honda-city-1.jpg

kasaya bakıp araç almam...2 farklı araç kıyaslanıyor bunu belirttim ben astranın yanında city ye 1000 lira para vermem ben civic olursa düşünürüm ama..kendi aracını satıp 3-5 binlira koyup 28000 liraya sıfır city alabilirsin istersen

tesekkürler cok aydınlatıcı bir cevap!
bak bende bir zamanlar astra,yı(sedan)ı cok severdim..
harıka bir durusu vardı,nede olsa opel!di!
ama zaman gectikce aklımda ki kalıplasmıs dusunceler yerini,tarafsız
bir ortama bıraktı.simdi ise cıvıc in astra sedan dan üstün oldugunu
dusunuyorum..ben astra sedan ı kotulemiyorum,sadece cıvıc ile yarısamayack
duzeyde oldugunu dusunuyorum..ama sınıfındaki diğer araclardan kat kat üstündür!

Siz de civic ile ilgili bilgilerinizi döktürürseniz seviniriz. ben astra hb sahibiyim aracımı almadan önce civici de inceledim...euro ncap tan 4 yıldız aldığını biliyodum zaten, ayrıca iç mekan ne kadar gösterişli olsada malzeme kelitesi kesinlikle astra ile kıyaslanmaz ki o göstergeler zaten bana hitap etmiyordu, tamamen zevk meselesi ama kalite dediğim gibi. Durma mesafesi ve yol tutuşu açısından astra bariz üstün zaten. Boyanın atması ile ilgili sorunları zaten civic kullanıcıları söylüyor. Motor konusunda hondanın daha iyi olduğu söylenir her zaman, ama sağlamlıkta da opel daha iyidir. Dış görünüşe hiç girmiyorum tamamen zevk meselesidir. Şimdi sıra sizde...

Siz de civic ile ilgili bilgilerinizi döktürürseniz seviniriz. ben astra hb sahibiyim aracımı almadan önce civici de inceledim...euro ncap tan 4 yıldız aldığını biliyodum zaten, ayrıca iç mekan ne kadar gösterişli olsada malzeme kelitesi kesinlikle astra ile kıyaslanmaz ki o göstergeler zaten bana hitap etmiyordu, tamamen zevk meselesi ama kalite dediğim gibi. Durma mesafesi ve yol tutuşu açısından astra bariz üstün zaten. Boyanın atması ile ilgili sorunları zaten civic kullanıcıları söylüyor. Motor konusunda hondanın daha iyi olduğu söylenir her zaman, ama sağlamlıkta da opel daha iyidir. Dış görünüşe hiç girmiyorum tamamen zevk meselesidir. Şimdi sıra sizde...
en son mesajımdan sonra cevap gelmemıstı ugur abi eline saglık :D hondada ıyıdır ama astradan asla ustun degıldır ;)

ÖTV indiriminden sonra "0" araç alacağım. ve seçenekleri 2 ye indirdim:
1- yeni Honda City
2- Astra

yeni city nin full u ile astra nın sedan ı aşağı yukarı aynı fiyata geliyor. ikisi de otomatik şanzıman. tabii ki city tam otomatik, astra da ise easytronic şanzıman var. tam otomatiğin özellikle honda nın şanzıman ı bence daha konforlu ve iyi. iç donanımların da cruise control hariç astra bir adım önde.

Yeni city yenilenmiş motoru ve tamamen değişen tasarımı ile harika görünüyor. astra da iyi bir araç ve çok tutuluyor.
Sizce ideal seçim hangisi?

Kesinlikle Astradan şaşma.:)

Artık 2009 honda civik euro ncup tan 5 yıldız tam not ile sınıfı geciyor. Kabul etmeleyizki motor teknolojisi tasarımı güvenliği ve bunlara karşı makul fiyatı ile yeni honda civik halkın beyenisini aldı anket ve test ler ilede bu başarısını belgeledi. Honda bu modeli ile kendi sınıfında sağdece opele değil tüm lider markalara kafa tutabiliyor bakalım daha neler görecez.

Çok sapmadan konumuza dönelim honda citiy yeni kasası ile şaşılıcak şekilde arkası başta olmak üzere tasarımı başarılı şekilde yenilemiş ama halen daha astraya rakip astranın ayarında değil.

akşam akşam gülesim yoktu,allahta seni güldürsün city'mi yanına bile yaklaşmam,yeni city'i gördünmü?gördüm tabi, hafta sonu galerilerde geçti vaktim.ortada astra varken lafı bile olmaz city'nin

bence astra...

akşam akşam gülesim yoktu,allahta seni güldürsün city'mi yanına bile yaklaşmam,yeni city'i gördünmü?gördüm tabi, hafta sonu galerilerde geçti vaktim.ortada astra varken lafı bile olmaz city'nin

:):):) Kurduğun cümleye bayıldım abi helal olsun...

yeni city'i gördünmü?gördüm tabi, ortada astra varken lafı bile olmaz

civic olsa neyse city dusunmem bıle astra dan şaşma :)

Geri