Astra'da içecekleri nereye koyuyorsunuz?

aslında en guzelı ıcecegın ıcıne serum hortumu salla gıtsın hafıf hafıf cek demlene demlene gıt (:

Bir ara Mc Drive larda kırmızı bir aparat veriyorlardı, askısını camla kapı arasına takıyorsun, içine içeceğini koyabiliyorsun, onlardan hala varmı yaw, olsa tam çözüm size :)

en ıyısı serum hortum (:

bu bardak olayını herkes sorun haline getiriyor.en sonunda resimlerini çektirim siteye koyduracaksınız walla arkadaşlar astra g aracımda farları açan düğmenin hemen üstüne yani kanalüfer ızgaraların üstüne yerleştirdim.aynı şekilde yandaki yolcu içinde arkaya ise kolçak aldım çiftli bardaklığı var yani aracın her yeri bardaklık oldu.

aracın süspansiyonlarına gelince bence astra lar 10 numara aracı kaydırmaya çalışıyorum kaymıyor.amortisörlerin sert olmasının sebebi yol tutuşunun çok iyi olmasıdır.

sertliğin tadına bakın derim.yumuşak olunca ani şerit değiştirmelerde arkadan kayıyor ve virajlarda yana biraz fazla yatıyor....

sertlik her zaman iyidir

Her zaman iyi değildir, özellikle arkadaki yaşlılar için astra çok yorucu oluyor, tangır tungur gidiyor.
Ben çoğunlukla sevsem de hatta zaman zaman spor tuşu kullansam da (IDS+lı nadir astralardan biri benim) bazen şöyle renaultdaki gibi yumuşak yumuşak salınmasını aramıyor değilim. Sert çukurlarda tüm darbeyi omurganıza iletiyor. Zaten parmak kalınlığında lastik kullanarak ve üstüne bir de kesilmiş spor yay takıp dolaşan vatandaşları anlayabilmiş değilim.

Şu bardak tutacağı işine girmek lazım, opel forumlarında takıla takıla köşe oluruz walla :P

İçecegını koyacagın yer bacak arası ben ole yapıyorum :))

aynen, bira, şişe kola, litrelik kolalar kolay oluo,,,, kutuda olan icecekleride bir kaç yudum içtikten sora koyuorum bacak arasına

Geri