AstraG Angellandı, xenonları bekliyor...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MBugra1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun bugra güle güle kulan artık darısı benim başıma :)

Merhaba,
Forumdan bir arkadaştan aldığım sonar marka angel farları eksiklerini gidererek (biraz tamir gerektirdi) arabaya taktım, dün de xenon far kitini aldım ama takmaya vaktim olmadı. İnşallah bu akşam da xenonları takıp fotoğraflarını eklerim. şimdilik var olan halinin fotoğrafları geliyor...

dsc00997l.jpg

dsc00999gir.jpg

dsc01012cqu.jpg

dsc01014u.jpg

dsc01017n.jpg

Şu anda tek sorunum var, xenonların balastlarını takacak yer bulamıyorum kaputun içinde. Her yer dolu! Xenon kullanan arkadaşlar nereye taktılar acaba bana bir fikir verebilirlerse çok sevinirim.

buğra ilk öncelikle hayırlı olsun.şimdi burdan tarif etmek biraz zor olabilir.ben sağ far balastını hava filtre kutusu ile çamurluk arasındaki boşluğa,sol far balastı akünün kabuta bakan yerdeki ara kısıma,sağ sis balastı altta karter koruyucusunun yanındaki plastiğin içine monteli,sol sis balastı kabutu açtığında radyatörün sağ kısmında kaporta ile olan boşluk arasında.Anlayacağın görmen lazım.buluşmada istersen daha detaylı bakarsın ok.Haydi kolay gelsin...

buğra ilk öncelikle hayırlı olsun.şimdi burdan tarif etmek biraz zor olabilir.ben sağ far balastını hava filtre kutusu ile çamurluk arasındaki boşluğa,sol far balastı akünün kabuta bakan yerdeki ara kısıma,sağ sis balastı altta karter koruyucusunun yanındaki plastiğin içine monteli,sol sis balastı kabutu açtığında radyatörün sağ kısmında kaporta ile olan boşluk arasında.Anlayacağın görmen lazım.buluşmada istersen daha detaylı bakarsın ok.Haydi kolay gelsin...
Yerleri anladım, aslında çamurluğun içini ben de düşünmüştüm ama kablo boyları sıkıntı oldu, uzatma işine de girmek istemedim. Cengiz abimin dediği gibi bağladım sağlam oldu. Sis farım olmadığı için öyle bir sorunum da olmadı :D

Abi Hayırlı Olsunda Araba sis Diye Bağırıyor... :D
Ben de bağırıyorum ama yapmıyorlar Fatihim :) Biri dedi tamponu keser takarım, biri dedi tamponu değiştirmen lazım. Her iki ihtimal de çok masraf. Bir sis için değer mi?

güzel olmuş hayırlı olsun..

Geri