AstraG Angellandı, xenonları bekliyor...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MBugra1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de bağırıyorum ama yapmıyorlar Fatihim :) Biri dedi tamponu keser takarım, biri dedi tamponu değiştirmen lazım. Her iki ihtimal de çok masraf. Bir sis için değer mi?
Abi Çıkmacılarda Falan Varya Çıkma sisler falan :) Valla allah vergısı el becerınızde var boş bir günde yaparsın abi sen :) çıkmacılardanda bır tane far anahtarı aldınmı sıslı verısyonlar ıcın olandan...

Valla Buğra bence de sis lazım arabaya. Tamponu kesmek o kadar pahalı olmasa gerek. Sadece sisleri alsan yeter bence. Şahin Ka halleder gibi bu işi. Bi dahaki buluşmada bu konu üzerine eğilelim derim ;)

Valla Buğra bence de sis lazım arabaya. Tamponu kesmek o kadar pahalı olmasa gerek. Sadece sisleri alsan yeter bence. Şahin Ka halleder gibi bu işi. Bi dahaki buluşmada bu konu üzerine eğilelim derim ;)
Kesmenin masrafı bişi değil, onu kendim de yaparım da, kesilen tampona sis farı orjinal yeri olan tampondaki gibi oturur mu o düşündürdü beni. Yoksa sis farının ikisi 90 lira,çıkmacılar da aynı parayı dediler ikisine. Deldiğim yere tam olacağını bilsem düşünmeden yaparım da...

Kesmenin masrafı bişi değil, onu kendim de yaparım da, kesilen tampona sis farı orjinal yeri olan tampondaki gibi oturur mu o düşündürdü beni. Yoksa sis farının ikisi 90 lira,çıkmacılar da aynı parayı dediler ikisine. Deldiğim yere tam olacağını bilsem düşünmeden yaparım da...
tamponu degıstım bende sıs yerı yoktu ama sısın baglantı ayakları var tamponda aynı orjınalı gıbı oturuyor sıs oluyor yanı bılgıne ;)
hayırlı olsun

tamponu degıstım bende sıs yerı yoktu ama sısın baglantı ayakları var tamponda aynı orjınalı gıbı oturuyor sıs oluyor yanı bılgıne ;)
hayırlı olsun
Bu haftasonunun yapılacak listesi belli oldu o zaman :) Teşekkürler bilgi için

önemlı degıl kardeşim nasıl angelı farı ayarlıya bıldınmı saga sola yani cakmasını ıce dısa ayarı var yaptınmı
Yok onu ayarlatmaya götürmeyi düşünüyorum ama vakit sıkıntısı var. Far ayar motorları çalışıyor, şu anda en düşükte kullanıyorum. Farın 1 tanesinin içini açıp kurcalamıştım, ayarları kaymıştır. Bir aletle bakıyorlar ayarlarken, kendim uğraşıp yanlış bir ayar yapmak istemedim.

Yok onu ayarlatmaya götürmeyi düşünüyorum ama vakit sıkıntısı var. Far ayar motorları çalışıyor, şu anda en düşükte kullanıyorum. Farın 1 tanesinin içini açıp kurcalamıştım, ayarları kaymıştır. Bir aletle bakıyorlar ayarlarken, kendim uğraşıp yanlış bir ayar yapmak istemedim.
yanliş bır ayarı yok ama far motorunun fazla foksıyonu yok haberın olsun tası yukarı fazla kaldıramıyor ben maunel yaptım ayarladım en guzelı sabıt :D

masallah diyelim nazar değmesin

Geri