AstraG Angellandı, xenonları bekliyor...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MBugra1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
adaş hayırlı olsun

halamın oglunda astra g var o tamponu kesitrdi ssiler direk oturdu orjinal gibi duruyor. çok memnun. anahtar olarak ta arka sisin kumandaya baglattı. tabi ben arka sisin açılmasını pek sevmiyorum çok göz alıyor.

sonarların mercekleerin değiştrdinmi kendi merceğimi var.

masallah diyelim nazar değmesin
Teşekkür ederim...
adaş hayırlı olsun

halamın oglunda astra g var o tamponu kesitrdi ssiler direk oturdu orjinal gibi duruyor. çok memnun. anahtar olarak ta arka sisin kumandaya baglattı. tabi ben arka sisin açılmasını pek sevmiyorum çok göz alıyor.

sonarların mercekleerin değiştrdinmi kendi merceğimi var.
Sis için ben de aynı şeyi düşünüyorum, gidip çıkmacıdan düğme fiyatı alırım, uygun olursa yeni düğme alırım yok eğer düğme için çok fazla para isterlerse arka sis ampüllerini söküp o düğmeye bağlarım.
maşallah hayırlı olsun çok yakışmış :)
Teşekkürler...

...

Maaşallah maaşallah maaşallaaaaaaaaah...
Kusura bakmayın, angellarımı taktığım hafta nazar olarak yorduğum ufak bir kaza yaşayınca artık güzel arabalara maşşallah demeden geçmeyeyim diyorum :)

Kazasız belasız inşallah. Hayırlı olsun.

NOT: Soldaki Balast'ı nereye takmışlarsa ben bile bulamıyorum :) Sağdakini de akü tarafına montajlamışlardı sanırım. Tampon ve farlar çıktığında bakarsanız daha rahat seçilir eminim

Son düzenleme:
Maaşallah maaşallah maaşallaaaaaaaaah...
Kusura bakmayın, angellarımı taktığım hafta nazar olarak yorduğum ufak bir kaza yaşayınca artık güzel arabalara maşşallah demeden geçmeyeyim diyorum :)

Kazasız belasız inşallah. Hayırlı olsun.

NOT: Soldaki Balast'ı nereye takmışlarsa ben bile bulamıyorum :) Sağdakini de akü tarafına montajlamışlardı sanırım. Tampon ve farlar çıktığında bakarsanız daha rahat seçilir eminim
Teşekkür ederim, nazara ben de inanırım, Allah hepimizi kazadan beladan korusun.

Çamurluğu içine koymuş olabilirler balastı, orada hava filtresinin kutusu da olduğu için yer sıkıntısı var çünkü.

Geri