Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
astralarımızın arka plakaları kare olsa nasıl olur sizce
Ynt: astralarımızın arka plakaları kare olsa nasıl olur sizce
bence tampon kare plakaya uygun değil, kare taktığın zaman yanlarda çok boşluk var ve hoş durmuyor, yinede zevk meselesi hangisinde mutlu olacaksan onu yap...
arkadaşlar app plaka trafiktte sıkıntı yaratabilir neticede sanayii işi mühürsüz bir levha. plakam şık dursun diyorsanız plakalıksız olarak silikon ve bantla yapıştırın o zaman çok şık durur. benim pkalar silikon ve bantla yapışık ( önce sadece banttı ama sağlıklı olmuyor hem silikon hem bant en güzeli) çok hoş oluyor
avukatakın link' Alıntı:
arkadaşlar app plaka trafiktte sıkıntı yaratabilir neticede sanayii işi mühürsüz bir levha. plakam şık dursun diyorsanız plakalıksız olarak silikon ve bantla yapıştırın o zaman çok şık durur. benim pkalar silikon ve bantla yapışık ( önce sadece banttı ama sağlıklı olmuyor hem silikon hem bant en güzeli) çok hoş oluyor
çellocu link' Alıntı:
[quote author=avukatakın link=topic=860.msg16227#msg16227 date=1300265521]