Astrama Çakar Taktırsam Nasıll OLur??

_SeRcAn_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar arabama çakar taktırmak istiyorum sizce nasıl olur arkadaşım minicooper taktırmıştı çok güzel duruyodu ama sonra söktürdü 70 ytl almıstı 40 ytl alırım ama güzel duracağını pek kestiremiyorum çünkü onun arabası mavi renkteydi çakar beyaz olduğu için güzel duruyodu benim astra beyaz olduğu için nasıl durur sizce ii kötü yorumlarınızı bekliyorum!!! Nette bakım bulamadım arkadaşlar çakar resmi olan warsa paylaşabilir mii???

güzel olur bende çok uğraştım hem çakarlarla hemde polislerle ama en sonunda aksayarda 25 ytl ye hortum çakar buldum 3lü tampon ve tampon lastiğinin arasında tamponun başından sonuna kadar götürdüm.

içeriyede düğme yaptım güzel oldu.

tavsiyem farlara veya sislere koyarsan aracı bağlıyorlar.zor kurtulursun

sercan sakın bunu bizim burada deneme anında aracın kilitlenir ona göre bu aralar trafik polisleri acayip çalışıyorhaberin olsun

resim112qf6.jpg

bende cakar var 40 liraya almıstım ama farlara falan deldirmeden kendim taktım orjinalligini bozmadan farların icine cok iyi oluyor bazen yol vermeyen olursa acıyorum cakarları hemen saga gidiyor bu sefer:D

bende cakar var 40 liraya almıstım ama farlara falan deldirmeden kendim taktım orjinalligini bozmadan farların icine cok iyi oluyor bazen yol vermeyen olursa acıyorum cakarları hemen saga gidiyor bu sefer:D

mükemmel bir şey yaa hele polis sileni we telsiz oluncada süper oluyoo herkes yol weriiyoo :D:D:D

Ben zaten panjura taktırcam istediğim zaman çıkartabilirim yanlıs hatırlamıyorsam 6 tane takılıyo panjura içeridende düğmesi war zaten güzel oluyoor...

Geri