Astrama Çakar Taktırsam Nasıll OLur??

arkadaşım cok iyi hatırlıyorum çanakkale sanayi sitesinde arabamın kornalarını deiştirirken bi tane siyah 307 geldi arkdanda bi trafik polisi hmn usta yanlarına gitti polis şu arabadaki sireni sök dedi adam kaputu açtı usta tam olarak nerde dedi adam direksiyondan sol korna diğmesine basınca polis sireni çalıo sağa basınca normal korna usta beş takkada kabloları kesip aldı bilgisayar fanı gibi bişi saten polis aldı onu bindi arabaya ücreti arkadşla halledersiniz dedi gitti :D yani gerçekten hayretler içinde kaldım enayiliinde bu kadarı meğerse çanakkale girişinde sivil polis mesai bitiminde eve giderken 307 yol vermesi için bsmış sirene ve sonuç ;) :D

kro işi bunlar şahinlerde bile modası geçti .Geçen kartalın biri farın içine yılbaşı çamından çıkma ışık takmış renk değiştiriyo bööyle polis batıkent çıkışı çevirdi bi temiz .Beyaz sisleri de yakmış hanzo. Benim de sisler açıktı yanıyodu ama polis anlayamaz sis oldugunu biraz calibra anatomisi çalışması lazım

çakar Nedir??? Açikalrsaniz Sevinirim..

:kop:
arkadaşım cok iyi hatırlıyorum çanakkale sanayi sitesinde arabamın kornalarını deiştirirken bi tane siyah 307 geldi arkdanda bi trafik polisi hmn usta yanlarına gitti polis şu arabadaki sireni sök dedi adam kaputu açtı usta tam olarak nerde dedi adam direksiyondan sol korna diğmesine basınca polis sireni çalıo sağa basınca normal korna usta beş takkada kabloları kesip aldı bilgisayar fanı gibi bişi saten polis aldı onu bindi arabaya ücreti arkadşla halledersiniz dedi gitti :D yani gerçekten hayretler içinde kaldım enayiliinde bu kadarı meğerse çanakkale girişinde sivil polis mesai bitiminde eve giderken 307 yol vermesi için bsmış sirene ve sonuç ;) :D
:kop: :kop: :kop: :kop:

@goksar aga çakar şu hani polislerin veya özel plakalı araçların başbakanlık korumalarının panjurlara taktığı beyaz beyaz yanıp çakan flash gibi onlar..

bende 8 tane vardı bütün tekerleklerin üstü ön tampn ve arka tamponda vardı süper duruyordu yere doğruydu polisler bii demiyordu

opet e girdim akşam gelirken peşimden anadol girdi kasalı arka farlarıda yanmıyordu arabanın önüne bi geldim farlarda çakar var iyi mi

typer marka var ben çok memnundum valla :) sislerin içine bırkmıştım delme falan yok gibi bişiydi.hem hızını ayarlayabiliyosun hemde yönlerini.mesela bir sağ bir sol çakıyo başka modu da ikisi birden çakıyodu.öle heryerde açılmicaksa bence güzel oluyor.tavsiye ederim ama mesuliyet kabul etmem tabikide :D :D

Geri