Astrama Çakar Taktırsam Nasıll OLur??

ben polis sireni taktırmıyorum kii sadece çakar taktırmayı düşünüyodum zaten çakarlar elimin altında arkadaşa bir telefonumla getirtirim taktırmak istesemde taktırırım sadece arkadaşların fikirlerini almak içi konuyu açtım we hepsini çok teşekkür ediyorum yorumları için en basit örnek ben çakarın modasının geçtiğini bilmiyodum bu konuyu opelim.nette acmasaydım su an çakarları taktırmş olucaktım ama burdaki yorumlardan bir fikir çıkardım ondan taktırmadım yoksa yakalanma korkusu yüzünden değil....

sercancım zaten polis sireni mevzusunu seni kastederek söylemedim...

sadece son cümle senin içindi...

ahmet çakar mı? ;) evet igrenc oldu bu

bence hic bulasma polis amcaları kıllandırma zaten şahin doğan işi oldu

adamlar aşmış rengarenk çakar takıyorlar artık tekerlekli pavyon gibi arabalar
(mavi parklar,kaputta ki cama su atan deliklere renkli ışıklar,renkli çakarlar,arabanın icinde mavi yada kırmızı bi ışık,camlar zaten siyah bakkal poşeti ile kaplanmış gibi :) )

polis sireni ve tepe lambası vardı bendede hevesim geçince söktüm attım ama o polis sirenindeki gırk gırk sesini çok özlüyorum korna niyetine onu kullanıyodum

tepe lambası özellikle sol şeridi kapatırken çok işe yarıyo megafondanda yol vermeyenleri tatlı :P dille uyarıyoruz

buda tepe lambalı halimiz mıknatıslı genelde ön konsolda duruyo çünkü 160km den sonra rüzgara dayanamıyo

şimdi megafon bozuldu tepe lambaısını da fotodaki kuzenime verdim corsası ile solu kapatmaya çalışıyo

polis sireni ve tepe lambası vardı bendede hevesim geçince söktüm attım ama o polis sirenindeki gırk gırk sesini çok özlüyorum korna niyetine onu kullanıyodum

tepe lambası özellikle sol şeridi kapatırken çok işe yarıyo megafondanda yol vermeyenleri tatlı :P dille uyarıyoruz

buda tepe lambalı halimiz mıknatıslı genelde ön konsolda duruyo çünkü 160km den sonra rüzgara dayanamıyo

şimdi megafon bozuldu tepe lambaısını da fotodaki kuzenime verdim corsası ile solu kapatmaya çalışıyo

alemsiniz ne diyebilirim...:D

valla özlüyorum megafon yasal olsa profesyonelini taktırcam

arkadasa derslerle ilgili sorular sordugum günler oldu evinin önüne gidip ama kampuste basıma büyük işler açıldı zor yırttık

Arabayı mavi-beyaza boyayın üzerine de '' POLİS '' yazın olsun bitsin ne uğraşıyosunuz ki...Polis arabasından ne farkı kalmış...Tamam çakar filan bi zamanlar modaydı hoş duruyordu ama sıktı artık..Yok siren, yok tepe lambası bunlarda çok abartı bence...Çakar hoş ama malum yasak...:( Burası Türkiye...Çoğunun normal farları stopları yanmaz polis çevirmez bile...Sen bi film yaparsın, bi çakar takarsın başına gelmeyen kalmaz terörist muamelesi görürsün..Tamam biz yapmayalım ama kurallar yanlızca bize işleyince insanın zoruna gidiyor...:(

Geçen Ekip otosu gördüm ne plaka lambası yanıyor, ne de stopları...Önce kendi arabana bak diyeceksin ama olmuyo işte tırsıyorum...:) Haftasonu arabayı yıkamaya verdim bi yere kadar gittim...Geri döndüm baktım arabanın başında bi adam yıkamacı çocuğa bişiler soruyo...Yanlarına gittim..Adam sizin mi araçta dedi...Evet benim dedim...Bende Astra aldım falan diye arabayla ilgili sorular soruyor..Bu arada bi yerden derinden telsiz sesi geliyor sağa sola bakıyorum etrafta polis v.b. kimse görünmüyor..Allah Allah dedim kendi kendime...Yanlış duydum herhalde dedim...Adam filmler yakışmış dedi...Bende yaptırıcam diyor.Bende dedim ama trafikte yakalanırsan sökerler filan diye anlatıyorum...Bişey olmaz diyo ısrarla...Az daha polislere kalayı basacaktım ki ( Tabii şu takıntılı olanlara, yanlış anlaşılma olmasın )...O ara adam elini beline attı bi çıkardı telsiz...Anonsa cevap verdi...Herif sivilmiş..Biraz daha sallasam kabak gibi oyardı valla...Ucuz atlattık..Aslında olay şu adam takacak arabaya film veya belki çakar, neon, ıvır-zıvır, v.s...Çıkacak trafiğe..Ekip çevircek, bi bakacak kimliğe polis....Devam et diycek...Ardından ben gircem çevirmeye...Bu filmler ne diycek..Kimliğe bakacak vatandaş...Basacak cezayı...Ardından zengin bi iş adamı, vekil, bilmem kimin oğlu girecek çevirmeye iyi yolculuklar deyip yolluycaklar...:mad: Al sana çifte standart..Tamam kural koyuyosun güzelde..Uygulama niye kişiye göre değişiyor...:(
Neyse kızdığım bi konuca olunca coştum, çok uzattım...:) Senin çakar işi de elinde patlar, hevesin kursağında kalır bence...Güzel ama taktırma bence...:(

Senin Arac bzm arkadaşın minicooper gibi oda sol şeriti kimseye wermiiyo hele silen we megafon olunca bide polis ışıkları renginde çakar war onlarıda yakınca zaten sol ister istemez sizin oluyooo...

Arkadaş Minicooper yaptırmıs silen megafon çakar falan taktırmıs beni aradı okulun önüne gel diee bende atladım astraya gittim balgata bi baktım okulun önünde saat gece 11 polis war arabayla nası döndüğümü bilmiyorum el freni ile arkadaşı aradım okulun önüne polis war dedim oda gel lan o benim dedii bi gittim çekmiş miniiyi acmıs seti yakmıs çakarları gecmis mininin önünde halay çekiyoo zaten o anı görünce ben şok oldum....:D:D:D

Geri