Astrama Çakar Taktırsam Nasıll OLur??

hani şu birden çakan fotoğraf makinesi flashı gibi ışıklar varya işte onlara çakar diyorlar :)
sakın taktırmayın derim plaka bir mimlenirse heryerde çevirmeye girersiniz ona göre...

walla 2 arada kaldım bi kısım güzel olur dioo bi kısım kıroca olur dio napacam ben şimdi???

walla sadece parklara takılırsa güzel olur gibime geliyor ya da sadece sislere...

bence en mantıklısı sis gibi geliyoo ama ön pajurda nasıl dururkii....

bu çakarları polisin görmesine gerek yok artık çevirmede bile soruyorlar çakar varmı diye.birkeresinde yunus aksayarda durdurdu neonlar yüzünden ama neonlara ceza kesmek için değil sende neon var kesin çakarda vardır dedi.yok dedim kaputu açtrdı. çakarı gördü ve polis sirenini tesisatı kesti iyi ki bağlamadı tatlı dillilikle hallettik.

sercan yaşın genç anlıyorum ancak söyledim gene de söyleyeyim herhangi bir çevirmede yakalanırsan pişman olursun, modası geçmiş bir şey için değmez.

sercan yaşın genç anlıyorum ancak söyledim gene de söyleyeyim herhangi bir çevirmede yakalanırsan pişman olursun, modası geçmiş bir şey için değmez.

tmm seni dinleyip waz geçiyorum zaten ehliyet yok bide çakarla yakalanırsak way halimizee :D:D:D

bütün arkadaşlarada teşekkür ederim yorumları içinn....

bir de polis sireni mi takıyorsunuz???hayret birşey ya. ne işinize yarıyor?hırsız mı kovalıyorsunuz, yoksa emniyet şeridini mi kullanıyorsunuz?

bazı şeyleri yakalanma korkusu dolayısıyla değil, kendi kendimize yapmamayı öğrenmemiz gerek...

bence sen önce ehliyetini al, ondan sonra ne taktıracaksan taktır.

Geri