astrami satip golf aldim

Ynt: astrami satip golf aldim

harunhoca link' Alıntı:
Kalitesine hic bir lafım yok ama astranin üzerine o tipsiz golf nasıl alınır ki  032questn

sizin yorumlar beni öldürecek abi  011zaa

harunhoca link' Alıntı:
Kalitesine hic bir lafım yok ama astranin üzerine o tipsiz golf nasıl alınır ki 032questn
Aracınız hayırlı olsun.

Ben aracımı çok beğeniyorum ancak yolları biraz bozuk yerlerde yaşıyorsanız ve hergün kullanıyorsanız inanın Astra bazen bıktırıyor insanı. İnsan golf gibi nispeten daha yumuşak araçları arıyor.

hayırlı olsun, iyi günlerde kazasız keyifli sürüşler.....

sohayli link' Alıntı:
Aracınız hayırlı olsun.

Ben aracımı çok beğeniyorum ancak yolları biraz bozuk yerlerde yaşıyorsanız ve hergün kullanıyorsanız inanın Astra bazen bıktırıyor insanı. İnsan golf gibi nispeten daha yumuşak araçları arıyor.

kesinlikle... bravoo

aracınız hayırlı olsun

Hayırlı olsun hem daha hafif hem daha güçlü bir araç aldınız.

Kişiye - zevke göre değişebilen tasarımı dışında ferah ve kaliteli iç mekanı, çok iyi yalıtılmış yol ve rüzgar sesi ve çok iyi işçilik kalitesi ile memnun kalacağınız bir model, eski nesillere göre sürüş zevki - vites değişimleri de hayli geliştirildi ayrıca.

Hayırlı uğurlu olsun..Allah ağız tadıyla bindirmek nasip etsin....

Astraya göre daha perfonmaslı, konforlu bir araç manuel olmasıda ayrıca isabetli karar olmuş  :)
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin .

sohayli link' Alıntı:
Aracınız hayırlı olsun.

valla bende opel den wv gen golf 5 e gectim.aracımdan çok ama çok memnunum.gercekten fark varmış bunu gördüm.ha astra kötü mü kesinlikle kötü değil ama wv bi tık önde desem yanlış olmaz sanırım.

Kazasız belasız güzel günlerde kullanın  greatt

Golf 7 1.2 TSI ve edition 1.6 sahibi olarak şunu söyleyebilirim her iki araç kendine has üstünlüklere sahip.

Golf malzeme kalitesi, işçilik, ses izalasyonu, konforlu süspansiyon, vites geçişlerinin rahatlığı gibi konularda net şekilde üstün.
Astra ise yol tutuşu, sürüş zevki ve en önemlisi iç-dış mekan tasarımında açık ara daha iyi.

Astra eski dizeliyle bana hiç mantıklı bir araç olarak gelmiyordu ama şimdi 1.6 dizel ve fiyat avantajıyla kesinlikle golfü düşündürmeyecek bir araç. Golf highline bile edition astra yanında tasarım olarak çok zayıf kalıyor. Golfü aldığımda komşulardan ses çıkmadı ama astrayı alınca karşılaştığım komşularım hayırlı olsun kaça aldınız, güzelmiş gibi meraklı sorular sormuştu, astra her ortamda dikkat çeken bir araç.

Geri