astrami satip golf aldim

Ynt: astrami satip golf aldim

O kadar parayı golfe vermezdim, çok sıradan bir tasarımı var lada samara gibi , aynı fiyata 1.6 dizel passat alınabilir

arkadaşın tercihi, Allah kaza,bela vermesin keyfinle sür

oceans34 link' Alıntı:
valla bende opel den wv gen golf 5 e gectim.aracımdan çok ama çok memnunum.gercekten fark varmış bunu gördüm.ha astra kötü mü kesinlikle kötü değil ama wv bi tık önde desem yanlış olmaz sanırım.
golf 5 mi astra j den bir tık önde?

madmax50 link' Alıntı:
Golf 7 1.2 TSI ve edition 1.6 sahibi olarak şunu söyleyebilirim her iki araç kendine has üstünlüklere sahip.

Golf ün ses sistemi de standart bir sistem için hayli iyi bence  ;)

Tolga KARACA link' Alıntı:
Golf ün ses sistemi de standart bir sistem için hayli iyi bence  ;)

Evet abi astra'nın orijinal ses sistemi şimdiye kadar kullandığım en kötü sistemdi. Golf ses sistemi gerçekten güzel ama benim araçta standart bir ses sistemi olmadığı için golfte dinlediğim müzik tıngırtıdan öteye gidemiyor benim için  :)

Golfe verilen para çok gibi görünüyor ama 2. elde fazlayısla memnun ediyor. Golfü mantıklı bir fiyatla aynı gün satabilirken astra çok uğraştırıyor. Krediyle araç alıp yeri geldiğinde kolayca satmak isteyen ülkem insanı için VW iyi bir tercih.

astraowner link' Alıntı:
golf 5 mi astra j den bir tık önde?

+1 ? Bence Golf 7 deseniz bile tartışılabilirken golf 5'e astra J'den öte demeniz düşündürdü.

madmax50 link' Alıntı:
Evet abi astra'nın orijinal ses sistemi şimdiye kadar kullandığım en kötü sistemdi. Golf ses sistemi gerçekten güzel ama benim araçta standart bir ses sistemi olmadığı için golfte dinlediğim müzik tıngırtıdan öteye gidemiyor benim için  :)

Golfe verilen para çok gibi görünüyor ama 2. elde fazlayısla memnun ediyor. Golfü mantıklı bir fiyatla aynı gün satabilirken astra çok uğraştırıyor. Krediyle araç alıp yeri geldiğinde kolayca satmak isteyen ülkem insanı için VW iyi bir tercih.

Golf ün Highline ve manuel benzinlisi bence çok da pahalı değil çünkü daha pahalı olduğu rakiplerinden daha kaliteli bir araç ve kullanmaktan da öte sahip olup aracın teknoloji ve kalitesini tam olarak özümsediğinde verdiğin farkı çok rahat görmezden gelebiliyorsun, Doğuş un Dsg ve dizel motor farkına istediği abartı meblağ dışında Golf zaten Almanya da da Astra - Focus tan pahalı biliyorsun. (Golf 140Hp Astra 140 dan 4.000Euro daha pahalı)

Benim C segmentinde sahip olduğum en kötü ses sistemli araç Corolla ydı ve inan Astra onun yanında Hi End ürün gibi kalır, bir de 3 serisinin standart ses sistemi tek kelimeyle iğrenç, resmen "para ver iyisini al benle radyo bile dinlenmez" diyor sana !

Güzel günlerde kazasız belasız kullanın

mucahitduran link' Alıntı:
+1 ? Bence Golf 7 deseniz bile tartışılabilirken golf 5'e astra J'den öte demeniz düşündürdü.

astra j demedin yanlış anlaşılmışım astra g aracıma göre  005hihih

oceans34 link' Alıntı:
astra j demedin yanlış anlaşılmışım astra g aracıma göre  005hihih

şimdi tamam hocam :))

Geri