astrami satip golf aldim

Ynt: astrami satip golf aldim

Tolga KARACA link' Alıntı:
Golf ün Highline ve manuel benzinlisi bence çok da pahalı değil çünkü daha pahalı olduğu rakiplerinden daha kaliteli bir araç ve kullanmaktan da öte sahip olup aracın teknoloji ve kalitesini tam olarak özümsediğinde verdiğin farkı çok rahat görmezden gelebiliyorsun, Doğuş un Dsg ve dizel motor farkına istediği abartı meblağ dışında Golf zaten Almanya da da Astra - Focus tan pahalı biliyorsun. (Golf 140Hp Astra 140 dan 4.000Euro daha pahalı)

Benim C segmentinde sahip olduğum en kötü ses sistemli araç Corolla ydı ve inan Astra onun yanında Hi End ürün gibi kalır, bir de 3 serisinin standart ses sistemi tek kelimeyle iğrenç, resmen "para ver iyisini al benle radyo bile dinlenmez" diyor sana !

Abi ülkemizde otomobil alan insanların çoğu elindeki tüm parayı araca yatırıyor ne yazıkki. Herhangi bir nakit ihtiyacında ilk olarak araç satılıyor. Avrupa'da otomobil alınırken satacağı fiyatı kimse düşünmüyor zira 2. elde araçlar %30-40 düşüyor. 0 km fiyatları zaten gelire göre çok ucuz. Almanya'da vasıfsız bir işçi 12 aylık maaşıyla golf alabilirken bizim buralarda bir mühendis golf alabilmek için 24 aylık maaşını vermek zorunda. Böyle olunca birçok kişi kredi ile araç alıyor ve 2. el değerini öncelikte ilk sıraya koyuyor. Böyle olunca 10.000 fazlada verilse birkaç yıl sonra o aradaki fark diğer modellere göre eriyor.

Bmw olayı çok doğru yeni aldığı aracını ses sistemi için getiren 3 ve 5 sahipleri az değil. Opsiyon için vereceği farkın yarısına çok daha iyi bir sistem montajı yaptırıyorlar.

araç sıfır mı ?

mucahitduran link' Alıntı:
Yok Oğuz Hocam çok güzel :)

Mücahit sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün, Oğuz derken? :) Özdemir yazıyordun otomatik klavye sanırım Oğuz yazdı :)

OGOKTAS link' Alıntı:
Mücahit sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün, Oğuz derken? :) ֖zdemir yazıyordun otomatik klavye sanırım Oğuz yazdı :)

Bendede arada Mert - Murat karışımı var  :D

Tolga KARACA link' Alıntı:
Bendede arada Mert - Murat karışımı var  :D

:) olur böyle vakalar, genelde yüz yüze konuşurken ismimi unutanlar Erdoğan derler Oğuz u ilk kez duydum baya farklı geldi :)

Hayırlı olsun aracınız.

Bende Jetta ile Astra arasında kalmıştım ama bu kadar para vereceksem bir hız sabitleyiciside olsun en azından istedim. Jetta'lar çok boş donanım paketleriyle geliyor Türkiye'ye. Gerçi şimdi makyajlandı. İçi Golf 7'nin birebir aynısı oldu. Fakat Astra'mı en az 2 sene satmayı düşünmüyorum.

Alman her zaman iyidir. greatt

Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. Golf sizi pişman edecek bir araç değildir .

Geri