astrami satip golf aldim

Ynt: astrami satip golf aldim

Hayirli olsun , ben 1.6 dizel astra varken golfun yuzune bile bakmazdim  suan 70bine arac alicak olsam; astra 1.6 dizeli cikardiktan sonra golf efsanesi bitmistir bence.

Tolga KARACA link' Alıntı:
:D  :D teyze sanırım Mehmet adına başta pek sıcak bakmamış ondan kavramak istememiştir bizde de aynı durumlar oluyor ordan biliyorum  :D

:) o bir geçiş dönemiydi bir iki yıl içinde alıştı, ortaokula ilk başlayınca ben bile zor alıştım :)

Hayırlı olsun..ben fiyatı yüksek buldum.gerçi benim düşüncem ben golfe 60.000den yukarı para vermem

Astramı alırken arada kaldığım bir araçtı. DSG'lisi. Pişmanmıyım, kesinlikle hayır:) Fazla bakmıyorum aracıma kendi nazarım değer diye  :D şaka bi yana güzel araç. Hayırlı olsun :)

Yazılanları dogru duzgun okumadım daha önce okuduysam da hatırlamıyorum.  Başlığa bakarak söylüyorum bir kişi neden astra dururken golf alir ki  :o  madd

harunhoca link' Alıntı:
Yazılanları dogru duzgun okumadım daha önce okuduysam da hatırlamıyorum.  Başlığa bakarak söylüyorum bir kişi neden astra dururken golf alir ki  :o  madd

neden alınmasın.sıkıntı ne

Tekrar tekrar hayırlı olsun yazdıktan sonra forumun bekası için karşılıklı konuşmalar olmamasını rica ediyorum. Akşamınız iyi olsun.

hayirli olsun kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanin
kendini kanitlamis konforlu ve saglam bir arac aldiniz
tek alisamadigim yani tasarim , ic tasarim cok sade geliyor bana , bir de kasa arkadan bakinca cok kucuk duruyor yani heybetli durmuyor onun disinda gerek ikinci eli gerekse konfor ve surus dinamigi guzel bir arac.

Geri